Radio Zu


Ponturi 1X2

joi, 12 ianuarie 2012

10 miracole crestine ce au uimit lumea

Aparitia Fecioarei Maria in Zeitoun (1968 – 1970)

Una dintre cele mai faiomoase aparitii ale Fecioarei Maria a avut loc in Zeitoun, Cairo. Imaginea a fost vazuta de cateva milioane de oameni intr-o perioada de 2-3 ani. Patriarhul Bisericii Copte a confirmat aparitia ca fiind una reala.

Moastele

Moastele sunt ramasite trupesti ale unor sfinti care nu au putrezit dupa moartea acestora. Acestea constituie un criteriu (desi nu determinant) in canonizarea sau declararea unui sfant de catre Biserica. Sute de astfel de moaste au fost descoperite de-a lungul timpului, printre cele mai celebre de la noi din tara fiind cele ale Sf. Imp. Constantin si Elena, Sf. Dimitrie cel Nou, Cuv. Parascheva, iar in Biserica Catolica cele ale Sf. Bernadette sau ale Sf. Silvan.

Therese Neumann (1896 – 1962)

Therese Neumann a fost o crestina catolica, de nationalitate germana, cunoscuta pentru stigmatele sale. Semnele patimilor lui Hristos (rani pe spate, pe frunte, la maini si picioare) ii apareau in fiecare vineri din Saptamana Patimilor. Acestea nu se vindecau si au putut fi constatate pe corpul sau si dupa moarte. Din anul 1922 pana la moartea sa (1962), Therese Neumann nu a mancat nimic altceva in afara de Sf. Euharistie. Acest fapt a fost confirmat in iulie 1927 de catre un medic si de patru calugarite franciscane care au supravegheat-o timp de doua saptamani. Discutiile pentru canonizarea sa ca sfant au inceput in Biserica Catolica in urma cu trei ani.

Statuia din Akita (1973 – 1975)

In 1973, sora Agnes Katsuko Sasagawa din Akita, Japonia, a avut o viziune cu Fecioara Maria. Pe 28 iunie, o rana in forma de cruce a aparut in podul palmei stangi a lui Agnes. Cateva zile mai tarziu, maicile au observat cum din palma dreapta a unei statui a Fecioarei Maria, aflata in biserica manastirii, au inceput sa curga picaturi de sange. Acest lucru s-a intamplat pana pe 29 septembrie, cand semnele au disparut. Doi ani mai tarziu, aceiasi statuie a inceput sa planga. Un profesor al Institutului de Medicina Legala din Akita a confirmat ca lacrimile si sangele sunt de natura umana. In iunie 1988, cardinalul Ratzinger (actualul papa Benedict al XVI-lea), sef al Biroului de Investigatii, a declarat minunile autentice.

Lourdes (1858)

Aceasta aparitie a Feciorei Maria a fost semnalata pe 11 februarie 1858, cand Bernadette Soubirous, o tanara in varsta de 14 ani, a povestit mamei sale ca a vazut o `doamna` in pestera Massabielle. Bernadette strangea lemne pentru foc impreuna cu sora sa si un prieten. Aparitii asemanatoare au avut loc cu alte 17 ocazii in acel an. Tanara a fost indemnata sa sape la baza unei stanci, unde va gasi un izvor. Izvorul a fost descoperit si constituie in prezent un loc de pelerinaj pentru milioane de oameni ce vin la aceasta pestera. Au fost semnalate numeroase vindecari miraculoase, confirmate de oficialitatile medicale din localitate.

Iosif de Cupertino (1603 – 1663)

Iosif de Cuperino este un sfant italian, cunoscut pentru faptul ca putea sa leviteze. Este considerat ocrotitorul celor care calatoresc cu avionul, al persoanelor cu handicap mental si al elevilor putin inzestrati. A fost canonizat in 1967. Unul dintre cele mai faiomoase zboruri ale sale este cel care a avut loc in prezenta papei Urban VIII.


Salul Sfantului Juan Diego (1474 – 1548)

Tilma Sf. Juan DiegoJuan Diego Cuauhtlatoatzin este un sfant de origine mexicana. Aflat in drum spre unchiul sau muribund, sfantul a avut o viziune cu Fecioara Maria care l-a asigurat ca unchiul sau nu va muri. Mai mult, i-a cerut sa urce pe un deal pentru a culege flori (desi era luna decembrie). Juan Diego a ascultat si a gasit pe o colina trandafiri, pe care i-a dus ulterior episcopului. Acesta a putut sa vada pe salul lui Juan imaginea cunoscuta ulterior sub numele de `Doamna din Guadelupe`. Impresionat, ierarhul a poruncit construirea unui adapost, astazi loc de pelerinaj, pe colina unde sfantul a avut viziunea.

Padre Pio (Sfantul Pio de Pietrelcina) (1887 – 1968)

Francesco Forgione, cunoscut mai traziu drept Padre Pio, este un sfant italian, preot in ordinul monahal Capuchin, renumit pentru stigmatele sale. Desi a pastrat mult timp secrete ranile sale, acestea au fost in cele din urma analizate de numerosi oameni de stiinta. Moastele sale sunt pastrate astazi in biserica San Giovanni.

Minunea din Lanciano (700 d. Hr.)

In jurul anului 700 d. Hr, un calugar din orasul italian Lanciano a fost desemnat pentru a savarsi liturghia in biserica Sf. Legontian. In timpul slujbei, a vazut cum painea si vinul devin carne si sange – evidente pastrate pana astazi. Cazul a fost investigat in 1970-1971 de un grup de profesori ai Universitatii din Siena. Acesta a constatat ca atat carnea, cat si sangele sunt de natura umana, grupa AB.

Miracolul Soarelui

Acesta a fost observat de peste 100 000 de oameni, in data de 13 octombrie 1917, in apropierea localitatii Fatima, Portugalia. Trei copii de ciobani au prevazut evenimentul – lucru atestat de ziarele locale. Conform martorilor oculari, dupa o ploaie, soarele a aparut dintre nori sub forma unui disc opac ce se rotea. Mai multi dintre cei prezenti au declarat ca hainele, complet ude de la ploaie, au fost uscate instantaneu. Evenimentele au fost confirmate de Avelino de Almeida, reporter pentru ziarul portughez O Seculo si de Dr. Joseph Garrett, profesor de stiinte naturale al Universitatii din Coimbra. Minunea a fost pusa pe seama Fecioarei Maria de Fatima si a fost atestata de care Biserica Romano-Catolica in 1930.

Top 10 mistere umane

1. INROSITUL - Charles Darwin a incercat din rasputeri sa ne explice cum, din cauza evolutiei si a faptului ca am devenit prea constienti de sine, „ne-am obisnuit” sa rosim cand mintim. Altii sunt insa de parere ca ajuta la controlul nervilor si hraneste sentimentul de intimitate.
2. RASUL – Atunci cand radem, organismul elimina endorfine, care ne schimba starea de dispozitie si intretin pofta de a rade in continuare. Asa poate fi explicat faptul ca ne place atat de mult sa facem acest lucru. Cu toate acestea, un studiu de 10 ani a pus totul intr-o alta lumina, dupa ce a demonstrat ca suntem amuzati mai mult de comentarii banale decat de glume.
3. SARUTUL – Sarutul nu este un comportament mostenit "genetic” din moment ce nu este prezent in toate civilizatiile! Unele teorii spun ca „s-ar trage” din obisnuinta de a fi alaptati sau din comportamentul oamenilor preistorici care obisnuiau sa-si hranesca copiii cu mancare din propria gura. Asa si-ar fi format oamenii obiceiul de a... face schimb de saliva.
4. VISATUL – In timp ce teoria lui Sigmund Freud, care sustinea ca atunci cand visam subconstientul ne tradeaza propriile dorinte ascunse, a fost in mod general contrazisa, foarte multi oameni de stiinta sunt de parere ca visele ne ajuta sa procesam emotii. O explicatie exacta si unanim accepatata de lumea stiintifica nu a fost insa gasita.
5. SUPERSTITIILE – Aici intra inclusiv „obisnuinta” oamenilor de a crede intr-un Dumnezeu! Nimeni nu a putut insa sa explice de ce oamenii au creat religii.
6. SCOBITUL IN NAS – Sau, si mai bine, obinuinta unei patrimi dintre adolescenti de a si consuma secretiile nazale. Nu au nicio valoare nutritiva, asa ca oamenii de stiinta cred ca omul face acest lucru instinctiv, pentru ca secretiile nazale ar intari sistemul imunitar.
7. ADOLESCENTA – Niciun alt animal in afara de om nu trece prin aceasta perioada tulbure de maturizare. Unii oameni de stiinta cred ca ar ajuta creierul uman sa se descopere, inainte ca fizicul sa apuce sa se maturizeze. Altii, in schimb, cred ca e o perioada in care omul s-a obisnuit sa experimenteze, in vederea viitoarei maturizari. Un fel de „descoperire de sine”.
8. ALTRUISMUL – Din punct de vedere al evolutiei placerea de a darui este o enigma. Se crede ca ajuta la socializare si integrare in societate sau, pur si simplu, din motive necunoscute, ofera placere.
9. ARTA – Pictura, dans, sculptura, muzica. In general, arta pare a fi menita sa demonstreze potentialul pe care un om il are. Sau cel putin asta cred oamenii de stiinta. Insa ar putea fi si un mod de raspandire al cunostintelor sau un simplu schimb de experienta.
10. PARUL CORPORAL – Par des in zona genitala si la axile si par fin pe restul corpului. La primate, rudele directe ale oamenilor, este exact pe dos. Nimeni nu poate explica de ce. Sugestiile includ faptul ca, in cazul oamenilor, parul are rol in emanarea unui anumit tip de miros, tine de cald sau protejeaza zonele sensibile ale anatomiei umane.

Uimitor! Un singur barbat poate re-popula Pamantul in doar 6 luni!

Stiai ca schimbam 18 kilograme de piele intr-o viata? Dar ca atunci cand dormi esti mai inalt? Afla si alte lucruri uimitoare despre corpul uman!

1. Acidul gastric e atat de puternic incat poate dizolva zincul. Din fericire pentru noi, celulele din mucoasa stomacului se regenereaza atat de repede incat acidul nu are timp sa le dizolve;
2. Plamanii contin peste 300.000 de vene capilare (cele mai mici vene din corp). Daca ar fi puse cap la cap, ar masura 2.400 de kilometri;
3. Testiculele produc 10 milioane de spermatozoizi in fiecare zi, suficient ca un singur barbat sa repopuleze intreaga planeta in numai sase luni;
4. Oasele sunt la fel de rezistente ca si granitul. O bucata de os de marimea unei cutii de chibrituri poate suporta o greutate de noua tone, de patru ori mai mult decat cimentul;
5. Unghiile – fie de la maini, fie de la picioare – cresc complet in sase luni;
6. Cel mai mare organ al corpului uman este pielea. O persoana adulta are aproximativ 1,9 metri patrati de piele, care se regenereaza in mod continuu. In timpul vietii un om schimba in jur de 18 kilograme de piele;
7. Cand dormi cresti cu aproximativ 8 milimetri. Dimineata te micsorezi la loc. Explicatia consta in faptul ca, atunci cand esti treaz, cartilagiile sunt turtite ca niste bureti de forta gravitational;
8. O persoana obisnuita mananca 50 de tone de alimente si bea 50.000 de litri de apa in timpul vietii;
9. Fiecare rinichi contine un milion de filtre individuale, care proceseaza in jur de 1,3 litri de sange intr-un minut si elimina pana la 1,4 litri de urina pe zi;
10. Muschii ochiului se misca de aproximativ 100.000 de ori pe zi. Ca sa lucrezi la fel de mult muschii picioarelor ar trebui sa umbli 80 de kilometri in fiecare zi;
11. In 30 de minute corpul uman produce suficienta caldura ca sa poata sa fiarba aproape doi litri de apa;
12. Celulele sanguine fac un tur complet al corpului in numai 60 de secunde;
13. Un preput de marimea unui timbru, colectat de la bebelusii circumcisi, creste, in laborator, in numai 21 de zile de marimea a trei terenuri de baschet. Pielea astfel obtinuta este folosita in tratarea arsurilor.
14. 90% din informatiile primite de creier provin de la ochi;
15. Ovarele contin aproape o jumatate de milion de ovule. Insa numai in jur de 400 vor avea sansa sa fie fecundate.

Cartea Recordurilor top 100 !!!

100.Cele mai multe albine pe o fiinţă umană – 81000 de albine
99.Mersul pe frânghie la cea mai înaltă altitudine – 900 metri
98.Cea mai mică talie (la om) – 38.1 cm
97.Cea mai înaltă săritură în 30 de cm de apă – 10.36 metri
96.Surfing pe cel mai înalt val – 21.3 metri
95.Cel mai tatuat om din lume – 99% din suprafaţa corpului
94.Cele mai multe râme mâncate – 62 râme/30 secunde
93.Cel mai înalt om – 2.35 metri
92.Cel mai mic om – 72 cm
91.Cel mai lung păr – 12.8 metri, India
90.Cele mai multe piese domino răsturnate – 4.790.382 de piese, Olanda
89.Aruncare de la cea mai mare altitudine fără paraşută – 7.8 km altitudine
88.Cele mai lungi unghii la picioare
87.Cea mai lungă distanţă parcursă pe cărbuni încinşi – 61 metri
86.Stat în cadă cu cei mai mulţi şerpi veninoşi – 87 şerpi
85.Cea mai rapidă urcare cu pianul în spate – 1.06 minute/10 metri plan drept şi 15 trepte
84.Cei mai mulţi pereţi din plexiglas sparţi cu capul – 10 pereţi/42 secunde
83.Cel mai greu avion tras de un om – 184 tone/100 metri
82.Cele mai multe cârlige de rufe pe faţă -  110 cârlige
81.Cel mai urât câine – Cici, câine african
80.Cel mai rapid om tras de motocicletă – 241 km/h
79.Cei mai mulţi oameni într-o maşină – 22 persoane într-un Mini Cooper
78.Cele mai multe pietre preţioase pe corp – 26.000 pietre preţioase
77.Cel mai mare lanţ (la gât) – 2.26 kg
76.Cel mai mare grup de interpreţi Elvis Presley – 147 “Elvişi”
75.Cele mai multe tricouri purtate simultan – 155 tricouri
74.Cea mai lungă barbă a unei femei – 28 cm
73.Cel mai mare scorpion ţinut în gură – 17.8 cm, scorpion imperial african
72.Cea mai rapidă piramidă de pahare – 7.23 secunde
71.Cel mai greu vehicul tras cu urechile – un volkswagen 1.56 tone/11 metri
70.Cele mai multe cuţite aruncate într-un minut (la panou) – 100 cuţite
69.Cele mai lungi unghii la mâini – 740 cm total la ambele mâini
68.Distanţa parcursă între 2 baloane cu aer, la cea mai înaltă altitudine- 6.52 km
67.Cei mai mulţi criminali identificaţi cu ajutorul picturilor unui artist – 523 criminali
66.Cele mai multe recorduri deţinute – 70 de recorduri
65.Cel mai lung hot dog – 60 metri şi 30 cm
64.Cei mai grei gemeni – 664 kg
63.Cele mai multe aplauze/minut/om – 721 aplauze/minut/om
62.Cel mai rapid avion – 3541 km/h
61.Cel mai rapid birou din lume
60.Cel mai rapid rapper – 674 cuvinte/minut
59.Cel mai flexibil om – Daniel Smith, poate să-şi treacă întreg corpul printr-o rachetă de tenis
58.Cea mai mare întrecere de oameni îmbrăcaţi în gorile – 637 persoane
57.Cele mai multe ouă sparte cu degetele date peste cap – 4 ouă/30 secunde
56.Cea mai lungă limbă – 9.5 cm
55.Supravieţuitorul celei mai lungi căzături la ski – A căzut pe o distanţă de 396 metri
54.Cel mai tatuat cetăţean bătrân – femeie 62 ani, tatuaje pe tot corpul cu excepţia palmelor şi tălpilor.
53.Cele mai multe fete în bikini fotografiate la un loc – peste 1000 fete. Poză pentru revista Cosmopolitan, Australia.
52.Cea mai adâncă scufundare în apă a unui câine – 9.2 metri
51.Cei mai mulţi copii la o naştere – 7 copii în 6 minute.
50.Cel mai mare grup sincronizat în aer – 53 de persoane
49.Cea mai lungă spaghetă scoasă pe nas – 18 cm
48.Cea mai puternică aruncare cu maşina de spălat (45 kg) – 3.35 metri
47.Cea mai lungă aruncare de lapte cu ochiul – 2.8 metri
46.Cele mai multe săgeţi prinse cu mâna – 36 săgeţi
45.Cea mai adâncă scufundare fără rezervă de oxigen – 213 metri
44.Cele mai multe sutiene desfăcute cu o mână într-un minut – 56 sutiene
43.Cea mai lungă trenă a unei rochii de mireasă – 1362 metri
42.Cea mai lungă săritură cu motocicleta de pe un acoperiş pe altul – 20 metri
41.Cei mai mulţi oameni într-o cutie – 3 oameni/2.54 minute
40.Cea mai înaltă săritură cu paraşuta – din spaţiu
39.Cel mai înalt cal – 2.13 metri
38.Cel mai mic cal – 43 centimetri
37.Cel mai bătrân om – 122 ani
36.Omul cu trei picioare
35.Cele mai multe lovituri în cap cu propriul picior – 77 de lovituri
34.Cei mai mulţi pepeni sparţi cu capul – 40 pepeni/minut
33.Cea mai mare greutate ridicată cu dinţii – 30 kg
32.Cele mai multe ace în cap – 1700 ace
31.Cele mai multe kg de bere ţinute în cap – 180 kg/10 secunde
30.Cele mai multe escaladări cu mâinile libere – 7 clădiri
29.Cel mai rapid la sărit coarda – 97 sărituri/30 secunde
28.Cei mai mulţi jalapenos mâncaţi (ardei iuţi) – 16 jalapenios/minut
27.Cel mai lung mers pe plite de aragaz – 21 metri
26.Cel mai lung zbor cu tunul – 25 metri
25.Jonglat cu drujbe
24.Cea mai mare scufundare prin cauciucuri a unui câine – 2.84 metri
23.Cele mai multe crushteste cu maşini ale unui om
22.Cea mai mare reuniune religioasă – 20 milioane de oameni
21.Cei mai mulţi gândaci peste un om – 20.500 de gândaci
20.Cea mai mare răsucire pe o placă de skateboard – 900 de grade
19.Cea mai mare bătaie cu mâncare – 28.000 oameni şi peste 375.000 roşii aruncate
18.Cel mai mic câine – 10.3 cm
17.Cel mai mare obiect extras din cap – spirală de bormaşină de 46 cm
16.Cele mai multe baloane de săpun cu o tarantulă în gură – 117 baloane/5 secunde
15.Cea mai lungă săritură cu snowmobilul – 80.16 metri
14.Cele mai multe inele puse în piele în aceiaşi sesiune – 1015 inele/45 minute
13.Cel mai greu vehicul tras cu cârlige înfipte în piele – 107 metri un Mercedes Vito
12.Cea mai lungă distanţă înnot pe sub gheaţă -  61 metri
11.Cea mai elastică piele – se întinde 15.2 cm
10.Cel mai greu om – 601 kg
9.Cele mai multe săbii înghiţite – 9 săbii
8.Cei mai ieşiţi ochi din orbite – 9 mm
7.Cea mai ciudată dietă – mănâncă pahare, becuri, lame, tablă
6.Săritură de la cea mai mare înălţime – 132 metri
5.Cele mai multe maşini peste un om – 6 maşini şi 1 camion
4.Cele mai lungi unghii
3. Cea mai mare tumoare – 150 kg
2.Cea mai păroasă familie
1.Cel mai lung tunel de foc traversat cu motocicleta – 50 metri/705 grade celsius.

Coincidente de la atentatul din 11 septembrie 2001


1) New York City are 11 litere

2) Afghanistan are 11 litere

3) Ramsin Yuseb (teroristul care a amenintat ca o sa distruga Turnurile gemene) are 11 litere

4) George W Bush are 11 litere

5) Turnurile gemene, formeaza un 11


Pana acum, totul poate fi vazut ca si o pura coincidenta, dar de aici, in poi, lucrurile se fac mai interesante:


1) New York este al 11-lea stat american

2) Primul avion care a "intrat" in Turnurile gemene era volul n°11

3) Volul n°11 purta 92 de calatori. 9+2=11

4) Volul 77 care a intrat in Turnurile gemene purta 65 calatori. 6+5=11

5) Tragedia a avut loc in data de 11 septembrie sau in data de 9/11 (data americana)

6) Data este identica cu numarul de urgenta american. 9+1+1=11


Coincidenta? Continua sa citesti si dupa, fa-ti o idee personala.


1) Numarul total de victime, din avioanele deturnate este 254. 2+5+4=11

2) 11 septembrie este al 254-lea numar din calendarul din acel an. 2+5+4=11

3) Madrid a fost atacat in data de 11/3/2004. 1+1+3+2+4=11

4) Madrid a fost atacat 911 zile dupa cel din america


Aici se fac lucrurile mult mai misterioase:

Steagul statului New York... http://ro.wikipedia.org/wiki/Steagul..._New_York,_SUA

Un verset luat din Coran:

"Pentru ca este scris ca un fiu al arabiei o sa trezeasca un vultur infricosator.

Mania vulturului o sa patrunda pana pe pamantul lui Allah; in acest timp persoanele

tremurau disperate: pentru ca mania vulturului o sa curate pamantul lui Allah si-o sa fie pace."


Acesta este versul n°9.11 din Coran.

Nu va-ti convins inca? Face-ti acest experiment...

Deschide-ti Microsoft Word

1. Scrie (cu litere mari) Q33 NY. E numarul primului
avion care a "intrat" in Turnurile gemene

2. Schimba dimensiunea literei, mareste-o pana la 48

3. schimba caracterul actual, in WINGDINGS...

Mutaţi bă linia de tramvai!

In ultima vreme tot mai multi aparatori continua sa apara, continua sa manance rahat si nu-si dau seama de penibilitatea in care se pun. Hai sa nu uitam niste reguli elementare si sa nu ne mai rahatim pe noi. Astfel de persoane care au o bruma de bani si carora li se pare ceva normal ca tramvaiul sa se dea la o parte sunt destule. Sa ne amuzam putin:

"Aşteptam să trec în mod regulamentar pe sensul opus, dar rămăsesem pe linia de tramvai unde nu ai voie să staţionezi, e adevărat. Eram, însă, intr-o situaţie imposibilă, nu mă puteam mişca de acolo. Am văzut tramvaiul venind de la o distanţă de câteva zeci de metri, venea încet, mă văzuse, evident, eram sigură c-o să oprească. Şi totuşi nu oprea. Continuam să cred că va opri în timp util, dar el n-o făcea. Nu-mi venea să-mi cred ochilor că vine spre mine şi că nu se opreşte, deşi vedea că sunt în imposibilitate de a mă deplasa. A intrat pur şi simplu în mine şi m-a târât pe linia de tramvai câţiva metri buni, mă impingea, cu o viteză mică, însă, slavă Domnului. Aproape că am avut senzaţia că vatmanul se distrează. A fost cumplit. Când, în sfârşit, s-a oprit, nu mă puteam da jos din maşină, eram paralizată de groază" – Cristina Ţopescu

Bancuri Grele !!! :)

1.  2 pereţi vorbesc:
- Ne întîlnim la colţ...
 trimite unui prieten | (The Shadow) | (28 voturi)


2.  La teatru, unde se joacă o piesă poliţistă, o spectatoare sare în sus, strigînd:
- Unde este ucigaşul?
La care o voce din spatele ei îi dă replica:
- In spatele dumitale, dacă nu te aşezi imediat!
 trimite unui prieten | (amino21) | (48 voturi)


3.  În apartamentul unei familii care în iarna asta a cerut decuplarea de la centrala care furniza energie termică şi electrică, un reporter întreabă:
- Ce faceţi dacă vă este frig?
- Ne strîngem în jurul lumînării.
- Dar dacă este foarte frig?
- Ne apropiem şi mai mult de ea.
- Dar dacă este ger cu temperatură sub -20 C?
- În acest caz, aprindem lumînarea...
 trimite unui prieten | (amino21) | (73 voturi)


4.  Un cetăţean merge la casa de bilete a aeroprtului J.F.K. şi îi spune domniţei de acolo:
- Un bilet pînă la Pentagon aş dori şi eu, vă rog!
- Păi, stimabile, avionul ăsta nu merge la Pentagon...
- Pe pariu?
 trimite unui prieten | (vladone) | (41 voturi)


5.  Într-un castel medieval, ghidul îi conduce pe turişti pe nişte scări întortocheate, coborînd tot mai jos şi mai jos. Undeva, la capătul labirintului, apare o uşă pe care scrie "Camera de tortură". Intră cu toţii; înăuntru o mulţime de schelete, unele mai noi, altele mai vechi... Turiştii întreabă:
- Ale cui sînt rămăşiţele?
Ghidul răspunde:
- Legenda spune că aici şi-au găsit sfîrşitul turiştii care n-au dat bacşiş ghidului... dar asta este doar o legendă...
 trimite unui prieten | (samsi) | (37 voturi)













6.  - Ce păcat că demult n-a mai fost o revoluţie...
- Da' ce? Eşti nebun?
- Nu, geamgiu.
 trimite unui prieten | (samsi) | (4 voturi)


7.  Un sinucigaş masochist:
- Daţi-mi o lamă, vena o am eu!
 trimite unui prieten | (samsi) | (7 voturi)


8.  - Salut, bine că te-am întîlnit! Poţi să-mi împrumuţi 100.000 de lei?
- Îmi pare rău, dar n-am bani la mine!
- Dar acasă?
- Acasă toţi sînt bine, sănătoşi, mulţumesc!
 trimite unui prieten | (Emilian A) | (104 voturi)


9.  - Dumnezeu mi-e martor că sînt nevinovat, spune inculpatul.
- Îmi pare rău, spune judecatorul, dar am încheiat deja audierea martorilor.
 trimite unui prieten | (samsi) | (17 voturi)


10.  În sala de judecată:
- Linişte! strigă judecătorul. Cine mai face gălăgie va fi trimis acasă de îndată!
- Ura! strigă inculpatul.
 trimite unui prieten | (amino21) | (56 voturi)






11.  - Să vezi că ieri am făcut vreo 10 inşi să fugă.
- Da' cum aşa?
- Eu fugeam în faţă, ei după mine.
 trimite unui prieten | (amino21) | (24 voturi)


12.  O maşină mică se opreşte la benzinărie. Coboară un tip de 1,30 înălţime, 40 de kg şi îi cere vînzătorului 1 litru de benzină. La care tipu' de la benzinărie
se apleacă şi îl întreabă:
- Da' roţilor să nu le trag cîte un vînt?
 trimite unui prieten | (amino21) | (13 voturi)


13.  Un indian cu capul lipit de pămînt pe o autostradă americană. Turişti curioşi in jurul lui. Indianul:
- Chevrolet... de şapte ani... cu numere de Florida... culoare albă... aripa dreapta lovită... patru feţe palide...
La care turiştii impresionaţi:
- Dumneata auzi atîtea lucruri?
- Da, pe dracu', acu' cinci minute a trecut peste mine.
 trimite unui prieten | (amino21) | (82 voturi)


14.  Om de ştiinţă renumit. Vin nişte oaspeţi în vizită. Cînd intră în cameră, observă că deasupra patului are o potcoavă.
- Cum se întîmplă aşa ceva? Doar nu sînteti supersţitios?
- Nicidecum, dar mi-a zis cineva că îi ajută şi pe cei care nu cred în superstiţii.
 trimite unui prieten | (amino21) | (6 voturi)


15.  - Alo, Pentagonul?
- Nu, Patrulaterul!

 trimite unui prieten | (Raul Toanchină) | (17 voturi)












16.  - De mîine eşti liber! îl anunţă bucuros avocatul pe clientul lui.
- Da, mă bucur foarte tare, n-am ce zice, bombăni deţinutul. Mă chinui vreme de 5 ani să pregătesc o scară de frînghie, 3 ani ca să pilesc zăbrelele şi dumneata îmi vii cu decretul de amnistie tocmai acum, cînd eram gata să evadez...
 trimite unui prieten | (samsi) | (16 voturi)


17.  Deviza avocatului: un om este nevinovat pînă demonstrează că nu mai are bani...
 trimite unui prieten | (samsi) | (33 voturi)


18.  - Domnule avocat, aş vrea să-mi scriu testamentul, dar din păcate nu ştiu cum se face. M-aţi ajuta să-l scriu?
- Cum să nu, lăsaţi totul în seama mea!
- Păi, m-am gândit că dv. aţi vrea partea mai mare, dar aş vrea ca şi copiii mei să primească ceva din avere...
 trimite unui prieten | (samsi) | (10 voturi)


19.  Intră un bărbat distrus într-o cîrciumă şi strigă:
- Toţi avocaţii sînt nişte proşti!
De la o masă se ridică un tip solid şi se apropie de tipul disperat:
- Retrăgeţi-vă cuvintele!
- De ce? Sînteţi avocat?
- Nu, sînt prost!
 trimite unui prieten | (samsi) | (38 voturi)


20.  O fetiţă de cinci ani răspunde la uşa apartamentului poştaşului care a adus o telegrama.
- Tatăl tău nu este acasă?
- Nu. Este la spital şi face o apendictomie...
- Vai, dar la vîrsta ta cunoşti cuvinte aşa de grele? Ai idee ce înseamnă cuvîntul ăsta?
- Da. 1000 de dolari.
 trimite unui prieten | (netwalker) | (16 voturi)

Promovare Blog Gratuita ! ! !

Am gasit un site care promite sa se faca mare. Inceputul este mai greu dar are cumparata reclama deci promovarea va fi rapida. Sistemul este unul simplu. Promovarea blogului sau site-ului fiecaruia se va face prin afisarea unui banner ale carui reclame (bannere ale altor site-uri/bloguri) inscrise in retea se vor schimba la fiecare incarcare a paginii respective. Un sistem simplu care ne poate mari numarul de vizitatori intr-un mod eficient. Eu l-am incercat si am increderea ca va da roade. Incercati si voi! Marimea bannerului trebuie sa fie 468x60, asemenea celor de deasupra reclamelor google de pe blogul acesta. Pentru cei ce vor sa-si inscrie blogul in aceasta retea de promovare gratuita ii indemn sa acceseze pagina http://webdir.do.am/dir/1 . Puteti incerca pe o perioada determinata de timp, putand de asemenea renunta oricand la acest serviciu.