Radio Zu


Ponturi 1X2

joi, 19 ianuarie 2012

Băsescu, în prima apariţie publică de la începutul protestelor: Voi continua să fiu un partener activ al Guvernului

Preşedintele Traian Băsescu a declarat joi, la Cotroceni, în prima declaraţie publică de la începerea protestelor din ţară, că principala lecţie învăţată este că o atitudine responsabilă în plan politic şi economic este o premisă fundamentală împotriva crizelor şi că va continua să fie un partener activ al Guvernului.
Traian Băsescu (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)
Declaraţiile preşedintelui:
2012 este un an care poate şi trebuie să aducă noi evoluţii în eforturile de apropiere de Uniune a altor ţări.

Uggie, câinele din filmul "The Artist", nominalizat la Hollywood

Uggie, câinele din filmul mut "The Artist", i-a eclipsat pe însoţitorii săi bipezi, după ce a fost nominalizat de două ori, miercuri, la ediţia inaugurală a Golden Collar Awards, gală dedicată câinilor din cinematografia mondială.
Uggie, câinele din filmul "The Artist", nominalizat la Hollywood (Imagine: Mediafax foto/AFP)
Uggie, născut în 2002, a fost nominalizat de două ori la categoria "cel mai bun câine dintr-un film", pentru evoluţiile sale din "Apă pentru elefanţi/ Waters for Elephants" (cu Reese Witherspoon şi Robert Pattinson) şi din "The Artist", filmul francez care este considerat unul dintre marii favoriţi în cursa pentru premiile Oscar, ce vor fi decernate în februarie, la Hollywood.
Uggie se va afla în competiţie cu alţi trei câini - Cosmo ("Beginners"), Denver ("50/50") şi Hummer ("Young Adult") - pentru obţinerea statuetei hollywoodiene, care are forma unui os.