Radio Zu


Ponturi 1X2

sâmbătă, 28 ianuarie 2012

Fetiţa care a strâns 6 milioane de vizualizări pe YouTube în numai o zi!!!

Fetiţa care a strâns 6 milioane de vizualizări pe YouTube în numai o zi!

Numele ei este Juliet, are 8 ani şi a făcut furori prin tot internetul cu piesa “My First Hardcore Song”.
Imediat ce familia lui Juliet a postat videoclipul pe YouTube, aceasta din urmă a devenit vedetă, a avut în numai o zi 6 milioane de vizualizări. Mama fetiţei declara că imediat au început să curgă şi tot felul de oferte pentru a o promova pe Juliet.
Melodia interpretată de micuţa Juliet, “My First Hardcore Song”, are un ritm rock, iar clipul este unul filmat în alb negru. In ce priveşte versurile observ o diferenţă faţă de rock-ul pur… este o poveste, fetiţa îşi prezintă prin cântec viaţa ei de la 8 anişori.
La momentul de faţă, melodia “My First Hardcore Song” a lui Juliet a fost vizualizată de 12,838,822 de oameni, deci putem spune că Juliet chiar este o fetiţă cunoscută în intreaga lume şi asta la doar 8 anişori!
Te las să urmăreşti videoclipul şi să-ţi dai cu părerea dacă vrei!

O fetiţă de 8 ani face senzaţie pe internet: Talentul său a uimit sute de mii de fani ai muzicii rock din lumea întreagă - VIDEO

O fetiţă de opt ani a câştigat numeroşi fani în întreaga lume după ce mai multe înregistrări cu ea cântând la chitară au făcut înconjurul internetului.

O fetiţă de 8 ani face senzaţie pe internet: Talentul său a uimit sute de mii de fani ai muzicii rock din lumea întreagă - VIDEO
Pe fetiţă o cheamă Zoe Thomson şi este din Berkshire, Marea Britanie, potrivit Daily Mail.

Zoe a uimit întreaga lume cu cea mai recentă interpretare a piesei Stratosphere, a celebrei trupe finlandeze Stratovarius.
Filmuleţul a acumulat pe YouTube peste un milion de vizualizări în doar câteva zile.