Radio Zu


Ponturi 1X2

vineri, 24 februarie 2012

Conspiratii... de tot rasul!!!

 
Semnul grupului Illuminati ascuns pe bancnota de un dolar este doar una dintre povestile favorite ale expertilor in teorii conspirative.
Oamenii au pus la punct nenumarate astfel de teorii, unele mai ciudate decat altele. Vom enumera mai jos cateva dintre cele mai amuzante:

1. Strumfii. Aceste vietati poarta caciuli albe, la fel ca semenii lor, celebrii membri ai Ku Klux Klan (KKK). "Tata strumf" poarta o caciula rosie. Liderul KKK, la fel. Toti strumfii sunt albastri, ei deosebindu-se numai dupa caracterul fiecaruia. Iar albastrul este culoarea cerului si a zeilor.

In oranduirea sociala a strumfilor, acestia au aceleasi ritualuri ca ale KKK, precum sarbatorirea unui eveniment in jurul unui foc urias. Gargamel este cel mai mare dusman al strumfilor. El se deosebeste de cliseele rasiale obisnuite. La el, fizionomia indica un nas incovoiat, iar mintea lui sta numai la magia neagra, ne arata Deutsche Welle

2. O alta conspiratie amuzanta este legata de provincia germana Rheinland-Pfalz. Se presupune ca in acesta provincie se afla o adevarata retea de tuneluri subterane, care serveste ca baza secreta pentru extraterestri.

3. Complot de Bielefeld. Conform unei teorii conspirative, orasul german Bielefeld nu exista. Pentru a functiona conspiratia, mediile de informare in masa intoxica comunitatea cu stiri despre Bielefeld. Aceste stiri sunt transmise foarte des, tocmai pentru a induce ideea ca acest oras exista cu adevarat, sustin adeptii acestor teorii conspirative.

Pe autostrazi pot sa existe indicatoare cu numele Bielefeld, pot sa treaca si masini inregistrate in acest oras, si, totusi, Bielefeld este nascocirea "lor". Acestia sunt "fratii stelari", din jurul profesorului Ashtar Sheran, care isi pregatesc aterizarea exact pe locul unde s-ar afla orasul Bielefeld. Orasul Bielefeld este de fapt un loc viran, unde se asteapta aterizarea acestor "frati".

4. Pactul petrolului. Intr-una dintre cele mai acceptabile conspiratii, se sugereaza ca industria automobilistica se afla mana-n mana cu marile tari exportatoare de petrol. Companiile constructoare de automobile ar detine tehnologia unui motor, care nu consuma mai mult de 1,6 litri de combustibil la suta de km, dar nu il produc pentru a sustine nevoia de petrol.

5. Misiunea colesterolul. O astfel de teorie sustine ca industria farmaceutica, in complicitate cu doctorii, castiga miliarde de pe urma colesterolului rau. Unii spun ca nivelul colesterolului nu trebuie sa ne sperie. Creierul, de exemplu, are nevoie de doze mari de colesterol.

6. Conform unei alte teorii conspirative, Paul McCartney este mort de mult timp, iar ceea ce vedem noi nu este decat o dublura a celebrului membru Beatles. Pe coperta albumului "Sgt.Pepper", Paul a inscriptionat initialele OPD, care este acronimul pentru "recunoscut oficial ca decedat". Asta a dat apa la moara scepticilor.

7. Gust ciudat. "Colonelul Saunders" este logo-ul companiei americane KFC. Se presupune ca acesta a cedat o parte din actiuni Ku Klux Klan, ba chiar temuta organizatie a preluat controlul total al lantului de fast-food, dupa moartea colonelului.

Ultimul ingredient adaugat in mancarurile de la KFC ar duce la... sterilitatea persoanelor de culoare. Din pacate pentru adeptii acestei teorii, lantul de restaurante a devenit proprietatea unui... negru.

8. Ultranationalistii lui Hitler au cucerit Luna, cu mult inaintea americanilor. Cam prin anul 1942, construindu-si o baza pe teritoriul selenar. Apoi, ei au luat legatura si cu rase extraterestere.

A mancat dintr-o conserva pe care o primise cu 64 de ani inainte !!

 
Un pensionar german a mancat dintr-o conserva cu untura, veche de 64 de ani. Temerarul consumator a declarat ca alimentul inca era comestibil.
Pensionarul primise conserva cu untura, de productie americana, cu 64 de ani inainte, intr-un pachet de ajutor umanitar, transmite BBC.

Dupa ce a gustat din respectivul aliment, pensionarul Hans Feldmeier a descoperit ca acesta inca era comestibil.

"Nu am vrut sa o arunc", a spus germanul in varsta de 87 de ani. Mai mult, expertii privind siguranta alimentelor, din orasul in care locuieste pensionarul, Rostock, in nordul Germaniei, au declarat ca untura de porc era inca buna pentru a fi consumata.

Pensionarul este un fost farmacist si a decis sa guste untura din cauza dezbaterilor referitoare la legatura dintre datele de expirare si siguranta alimentara.


Hans Feldmeier era student in anul 1948, cand Statele Unite ale Americii conduceau un urias program de ajutorare a reconstructiei Germaniei, grav afectata dupa al Doilea Razboi Mondial. Studentul de atunci a pastrat conserva respectiva pentru situatiile in care ar fi avut nevoie urgenta de ea.

Un expert a declarat ca alimentul avea un aspect mai degraba nisipos, era aproape fara gust sau miros si greu de dizolvat. Cu toate acestea, a constatat ca era comestibil, incercand personal untura, pe o felie de paine neagra.

Expertul alimentar a precizat ca aceasta intamplare i-ar putea determina pe unii sa se gandeasca de doua ori inainte sa arunce mancarea imediat dupa trecerea termenului de expirare.

Trebuie spus ca respectiva conserva nu avea inscris un termen de expirare.