Radio Zu


Ponturi 1X2

sâmbătă, 3 martie 2012

HSV Hamburg - VfB Stuttgart

 
Fotbal Germania  - Bundesliga
HSV Hamburg(6W-9D-8L , golaveraj 28-38) se afla in acest moment pe locul 12 cu un total de 38 de puncte , la 7 puncte de Play-OUT si la 9 puncte de cupele europene . Trupa lui Thorsten Fink vine dupa un rezultat bun obtinut pe terenul celor de la Borussia M'Gladbach scor 1-1 si au un moral bun inaintea acestei partide . Pe teren propriu HSV are un parcurs de 2W-5D-5L golaveraj 16-21 si asteapta inca primul succes in fata fanilor anul acesta , ultima data cedand 1-3 cu Werder Bremen .       Tinerii Young Arslan si Jacopo Sala au avut evolutii bune in ultima vreme insa vor ceda stafeta mult mai experimentatilor Ilicevic si Mladen Petric , reveniti dupa accidentari . Cu cei doi pe teren puterea ofensiva a celor de la HSV va creste considerabil . Singurii indisponibili la gazde sunt mijlocasul Gokhan Töre si portarul Tom Mickel . 
HSV: Drobny - Diekmeier, Westermann, Rajkovic, Aogo - Rincon, Jarolim - Ilicevic, Jansen - Guerrero, Petric .
Stuttgart(8W-5D-10L , golaveraj 37-33) ocupa locul 8 cu un total de 39 de puncte , la 7 puncte de cupele europene . "Svabii" au doar doua victorii in ultimele 10 partide , ambele pe teren propriu cu Hertha 5-0 si Freiburg 4-1 in ultima etapa . In deplasare elevii lui Bruno Labbadia au un parcurs de 2W-3D-6L golaveraj 13-20 , in ultimul meci cedand la Hannover cu 4-2 . De altfel "svabii" au adunat doar 1 punct in ultimele 5 deplasari primind numaiputin de 12 goluri . Fundasul Christian Molinaro va reveni dupa suspendare insa in continuare mijlocasii Johan Audel si Timo Gebhart sunt indisponibili ; in plus Zdravko Kuzmanovic va fi cel mai probabil odihnit dupa ce a jucat pentru nationala Serbiei doua partide la jumatatea saptamanii .
VfB Stuttgart: Ulreich - Boulahrouz, Tasci, Niedermeier, Molinaro - Kvist, Kuzmanovic - Harnik, Hajnal, Okazaki - Ibisevic .
In tur HSV s-a impus la Stuttgart cu 2-1 iar in ultima confruntare de pe acest stadion tot saxonii au avut castig de cauza cu 4-1 . Totusi ei au o revansa de luat dupa ce Stuttgart i-a eliminat din Cupa anul acesta , castigand acasa cu 2-1 .
Cei de la HSV sunt foarte motivati sa obtina primul succes pe teren propriu anul acesta si odata cu revenirea pe teren a lui Petric si Ilicevic vor fi mult mai puternici in ofensiva .
Ma astept la un meci cu multe goluri , un meci in care HSV va reusi sa marcheze in ambele reprize .

Pronostic : HSV Hamburg marchează în ambele reprize
Cota : 2.75

OSC Lille - AJ Auxerre

 
Echipa gazdă se luptă în acest sezon pentru ocuparea celui de-al treilea loc ce duce în UEFA Champions League, avand în vedere că aceştia se află la şase respectiv şapte puncte faţă de ocupantele primelor două locuri din Ligue 1.OSC Lille vine după o remiză pe terenul celor de la Rennes, scor 1-1, echipa condusă de Rudi Garcia reuşind să înscrie în minutul '40 prin Chedjou, asta nu înainte ca echipa gazdă să joace din minutul '38 în zece oameni.De partea cealaltă AJ Auxerre trebuie să obţină rezultate cat mai bune pentru a se distanţa de zona retrogradării, echipa condusă de Fournier fiind pe penultimul loc în clasament, cu 11 eşecuri în 25 de etape.Aceştia vin după un rezultat alb în compania celor de la St. Etienne, astfel acesta fiind meciul cu numărul opt consecutiv de cand Auxerre nu a mai reuşit să obţină victoria.  Mă aştept ca echipa gazdă să nu aibă un meci tocmai uşor, aşa cum o arată clasamentul şi totodată cotele.În ciuda clasării în clasament Auxerre stă bine la capitolul ofensivă, avand marcate în 25 de etape un număr de 30 de goluri marcate.Aşadar mă aştept ca echipa oaspete să marcheze cel puţin odată diseară, cota pentru acest bet fiind de 1,85 la Bwin.
 
- Procentaj gol primit acasă, OSC Lille ; 66,67% (8 din 12 meciuri) ; 
- Procentaj gol marcat în deplasare, AJ Auxerre ; 75% (9 din 12 meciuri) ;
 
Pronostic : AJ Auxerre marchează
Cota : 1.85
Miza : 8 / 10

Getafe vs. Malaga

 
Una dintre partidele ce deschid runda cu numarul 25 se disputa la Getafe, formatia gazda primeste vizita celor de la Malaga, echipa aflata in lupta pentru un loc in Europa. Getafe se afla la doar 5 puncte de un loc in Segunda si cu siguranta un punct in aceasta seara ar fi important.
Getafe se afla pe locul 14 in clasament cu 29 de puncte, 17 dintre acestea au fost obtinute pe teren propriu in 11 partide, au 4 victorii, 5 egaluri si doar 2 infrangeri, 10 goluri marcate si 8 primite. Singurele echipe ce au plecat cu toate punctele de aici au fost Rayo Vallecano si Real Madrid in timp ce Barcelona a pierdut cu 1:0. Getafe nu are o forta ofensiva impresionanta, are doar 24 de goluri marcate in acest sezon, 14 dintre acestea in deplasare. Nu traverseaza o perioada tocmai buna reusind doar 2 remize in ultimele 4 jocuri. Cunosc forta adversarului chiar daca nu se descurca prea bine in deplasare.
Malaga e pe 6, are 34 de puncte pana acum dintre care doar 8 aduse din deplasare. In 12 partide au reusit 2 victorii, 2 remize si au suferit 8 infrangeri. Nici la capitolul golaveraj nu stau prea bine reusind sa marcheze doar 9 goluri. Au 5 infrangeri in ultimele 5 deplasari, in fiecare partida a incasat cel putin doua goluri pe meci, in ultima deplasare au pierdut cu 3:0 la Bilbao, au rezistat o repriza dar au primit 3 goluri in 4 minute. Nu cred ca vor veni sa atace in aceasta seara, au jucat aici in Cupa cu Getafe si au reusit sa se impuna cu 1:0, Juanmi a marcat golul victoriei in minutul 84. 
In tur Malaga s-a impus cu 3:2 toate golurile fiind marcate in repriza secunda.  

Pronostic : Sub 2.5
Cota : 1.8
Miza : 7 / 10