Radio Zu


Ponturi 1X2

duminică, 4 martie 2012

Avancronica meciului CS Mioveni-Steaua (ora 21:30)

În a doua partidă a zilei, lanterna roşie CS Mioveni întâlneşte Steaua Bucureşti într-un meci care va începe la ora 21:30. Gazdele ocupă ultima poziţie cu doar 9 puncte acumulate, fiind greu de crezut că mai au şanse să se salveze de la retrogradare
Avancronica meciului CS Mioveni-Steaua (ora 21:30)
CS Mioveni a reușit o surpriză în ultimul meci din anul 2011, câștigând un punct la Cluj cu "U", o echipă cu pretenții europene, însă soarta echipei pare deja pecetluită.
Pe de altă parte, Steaua ocupă locul 4 cu 32 de puncte, ceea le mai permite jucătorilor lui Ilie Stan să spere la titlu, mai ales că pe perioada iernii, punctele slabe din teren au fost înlocuite cu jucători de valoare.
Din cauza rezultatelor slabe, gazdele s-au despărţit de vedetele echipei Neaga, Dică, Dina şi Mărgăritescu. În schimb, au venit jucători ca Zuluf si Ispir, care însă nu au valoarea şi experienţa necesară unei echipe de primă ligă. Pentru acest joc, Marian Pana nu se poate baza pe Voicu si Sandulescu,ambi fiind suspendati.
Tehnicianul este însă optimist în privinţa şanselor de a obţine un rezultat bun în faţa Stelei: "Jocurile de pregătire din Antalya ne dau speranţe. Urmează un joc cu Steaua extrem de greu pentru noi, mai ales ţinând cont de situaţia în care ne aflăm, dar sunt încrezător şi am convingerea că la finalul jocului ne vom bucura".
Jucătorii sunt şi ei decişi să obţină un rezultat pozitiv în faţa Stelei, chiar dacă adversarii sunt văzuţi ca mari favoriţi. "Suntem conştienţi că nimeni nu ne dă nicio şansă, dar important este ca noi să avem putere de concentrare şi să luptăm pe teren. Sper să obţinem un rezultat bun, care să ne dea speranţe", a afirmat mijlocaşul Cosmin Năstăsie.
Paul Pârvulescu, unul dintre transferurile Stelei din perioada de iarnă, va debuta duminică într-un meci oficial pentru "roş-albaştrii". Jucătorul venit de la Gaz Metan Mediaş va fi folosit de Ilie Stan pe flancul stâng al apărării, după ce Latovlevici s-a accidentat (edem la bicepsul femural) la meciul naţionalei cu Uruguay.
STEAUA - CS MIOVENI (ORA 21:30), ECHIPELE DE START PROBABILE:
CS Mioveni: Cobrea - E.Crăciun, M.Olteanu, Ad.Iordache, I.Baicu - G.Enache, Ispir, C.Năstăsie, Zuluf - Ayza, Cl.Ionescu;
Steaua: Tătăruşanu - Martinović, Chiricheş, Geraldo Alves, Pârvulescu - Prepeliţă, Bourceanu, Cr.Tănase, Fl.Costea - Rusescu, Machado;

Biletele de azi !!!






Bilete 04.03.2012

Surprize Surprize !!!

Biletul Zilei 04.02.2012