Radio Zu


Ponturi 1X2

vineri, 9 martie 2012

Merita incercat pentru sambata cu miza minima !!!

Fotbal – Romania Liga 1 – FC Vaslui vs Concordia Chiajna


Prima partida a rundei cu numarul 20 din Liga 1 ne propune o intalnire interesanta, vineri 9 martie 2012, pe Stadionul Municipal din Vaslui, intre formatia gazda si Concordia Chiajna, meciul urmand sa inceapa de la ora 19:00.
Ambele formatii au debutat cu o victorie in stagiunea de primavara a Ligii 1. Moldovenii s-au impus la Ploiesti in fata Petrolului cu 2-1,  dar nu fara emotii, trupa lui Augusto Ignacio fiind condusa la pauza cu 0-1, rezerva Nicolae Stanciu intrand la pauza si marcand golul decisiv cu doua minute inainte de finalul jocului. Chiajna pare a fi o formatie mult schimbata fata de anul trecut, cu un staf tehnic nou, dar si cu foarte multe achizitii in aceasta pauza competitionala, echipa antrenata de Reghecampf a produs surpriza rundei anterioare invingand in propriul fief campioana en-titre Otelul, scor 1-0. Cu acest succes ilfovenii mai pastreaza sanse in privinta salvarii de la retrogadare, clasandu-se pe pozitia a 17-a cu 14 puncte. FC Vaslui ocupa locul cinci cu 33 puncte, iar daca titlul pare un obiectiv tot mai indepartat, trupa lui Augusto Ignacio spera sa prinda un loc de Europa League, iar acest lucru nu pare deloc dificil tinand cont ca se afla la doar doua lungimi in spatele Stelei, ultima formatie aflata in acest moment pe o pozitie de cupa europeana.
De remarcat ca toate cele trei succese ale Concordiei din aceasta stagiune au fost obtinute pe teren propriu, insa ilfovenii sunt una dintre echipele care nu inscriu prea des, cu doar 13 goluri marcate avand al doilea cel mai slab atac dupa Mioveni la egalitate cu Vointa Sibiu. Gazdele au pierdut doar doua meciuri din cele noua partide jucate pana acum pe acest teren, Rapid impunandu-se aici cu 3-2 in ultimul joc cu Viorel Hizo pe banca tehnica a galben-verzilor.
In tur moldovenii n-au avut nici o problema in a-si adjudeca cele trei puncte in deplasarea de la Chiajna. La final tabela arata 0-3, insa ultimele doua reusite au fost marcate in ultimele cinci minute ale jocului.
Acum, desi joaca pe teren propriu, echipa lui Augusto Ignacio are un meci mult mai dificil tinand cont de schimbarea in bine a Concordiei de cand Reghecampf a fost instalat pe banca ilfovenilor. Antrenorul moldovenilor, Augusto Inacio, a declarat ca se asteapta ca meciul contra Concordiei sa fie mai greu decat cel cu Petrolul. Acesta si-a avertizat jucatorii sa trateze partida de astazi cu mare seriozitate. Tehnicianul gazdelor nu se poate baza in acest joc pe Cerniauskas, Balaur si Zmeu, toti fiind inca accidentati, in timp ce Farkas este in conflict cu conducerea si nu face parte din lot. Laurentiu Reghecampf a declarat ca-i asteapta o partida foarte grea, FC Vaslui fiind una dintre cele mai bune formatii din campionat, dar crede ca un joc cel putin la fel de bun ca in meciul contra Otelului, sansele sunt destul de mari ca Concordia sa plece cu minim un punct din Moldova. Marcatorul golului prin care Concordia Chiajna a învins Otelul cu 1-0, Viorel Dinu, si-a stabilit deja un obiectiv pentru acest retur si anume, mentinerea in prima liga, acesta afirmand ca rezultatele din partidele de pregatire nu au fost intamplatoare.
FC Vaslui este cu siguranta echipa cu un lot mai bun, iar cum evolueza si pe teren propriu, o victorie a “galben-verzilor” pare de luat in calcul, mai ales ca oaspetii n-au castigat pana acum nici o partida din cele zece disputate pe teren advers. Probabil ca echipa lui Reghecampf se va multumi si cu o remiza, dar pentru asta trebuie sa fie foarte atenta la atacantii gazdelor, Wesley marcand pana acum cu un gol mai mult decat toata formatia ilfoveana, brazilianul fiind totodata primul in topul marcatorilor in acest sezon alaturi de Marius Niculae, ambii punctand de cate 14 ori.
FC Vaslui – Concordia echipe probabile:
Vaslu (4-2-3-1): Straton – Milanov, Papp, M.Constantin, Paíto – R.Costin, N’Doye – Adailton, Wesley Lopes, L.Sanmartean – Temwanjera
Concordia (4-3-3): Baruch – Adrian Popa II, Mamele, Bratu, Haubert Guilherme – Muzac, L.Filip, V.Munteanu – Adi Rocha, V.Dinu, Alex

FC Vaslui – ultimele 5 rezultate
Thu 16/02/12 CLF Vaslui 3 – 0 Viitorul Constanţa

Sun 19/02/12 CLF Lyngby 0 – 2 Vaslui

Wed 22/02/12 CLF Vaslui 2 – 0 Shortan

Thu 23/02/12 CLF Silkeborg 2 – 2 Vaslui

Sun 04/03/12 LII Petrolul Ploieşti 1 – 2 Vaslui

Concordia – ultimele 5 rezultate 
Tue 14/02/12 CLF Concordia Chiajna CANC Farul Constanţa


14/02/12 CLF Concordia Chiajna 5 – 1 Minsk

Wed 15/02/12 CLF Concordia Chiajna 1 – 1 Volyn

Thu 16/02/12 CLF Diósgyőr 4 – 4 Concordia Chiajna

Mon 05/03/12 LII Concordia Chiajna 1 – 0 Oţelul Galaţi

BIlet pentru duminica ... !!!

Asta este pentru Duminica... alegeti ce vreti .. eu asa o sa il joc.. !!! Succes !!!

Un bilet pentru sambata ... !!!

Un bilet pentru sambata... nu este neaparat sa jucati toate meciurile... puteti alege care credeti de cuviinta ca sunt mai bune... eu o sa il joc asa cum il vedeti !!! Succes

Escroci pe internet !!!

Sunt o multime de escroci pe internet care cer bani pentru ponturi ... Niciodata sa nu dati bani sa va zica vreun pont sau daca zic ca e 100% sigur sa nu credeti in asa ceva!!! NU EXISTA MECI SIGUR !!! Sau mai sunt oameni care vor multe like-uri ... Eu nu vreau nici like-uri nici bani... eu imi postez biletele care le joc pe banii mei... iar daca jucati biletele sau nu este doar la alegerea voastra !!! Mult succes si sper ca am fost inteles de toata lumea !!!

Biletele pariate azi 09.03.2012 !!!

Am rezolvat problema... acum se vad bine !!!



 



Bilet cota 200 - Miza minima !!! Partea -2-a :D !!!

Bilet cota 200 - Miza minima !!!

Bilet 09.03.2012

Un bilet bun zic eu !!!

Biletul zilei 09.03.2012 !!!

Bilet castigator 08.03.2012 !!!