Radio Zu


Ponturi 1X2

joi, 12 aprilie 2012

Bilet , Vineri 13.04.2012 !!!

Rostock    - FSV Frankfurt - 1 , Un meci foarte interesant unde cred eu ca Rostock se va impune fara probleme... In ultimele 3 meciuri Rostock a demonstrat ca merita sa ramana in liga secunda din Germania , Ultimele 3 meciuri jucate sunt : Cottbus - Rostock    0 : 1  , Rostock - Dusseldorf    2 : 1 , Munchen 1860 - Rostock    0 : 1 , 3 Victorii prin care a mai urcat putin in clasament dar 3 victorii muncite si meritate obtinute impotriva unor echipe bune , cea mai importanta fiind Dusseldorf , fiind clasata pe locul 3, Rostock se afla pe locul 17 cu 26 de puncte iar FSV Frankfurt pe locul 15 cu 30 de puncte !!! Cred foarte mult in acest pronostic !!! Mult succes !!!

Helmond    - Cambuur - 1  Un meci in care eu am foarte multa incredere si nu pot sa cred ca Helmond poate sa piarda cele 3 puncte puse in joc. Cele 2 echipe se afla in  lupta directa pentru promovare iar Helmond are un record pozitiv extraordinar ... in ultimele 10 meciuri jucate are 9 victorii si un singur egal , obtinut in deplasare la Den Bosch. Ultimele 5 meciuri jucate acasa de Helmond au fost castigate fara probleme. Cambuur in ultimul timp scartaie .,.. drept dovada a pierdut etapa trecuta chiar pe teren propriu de la Willem scor 0-2 !!! In meciurile directe dintre Helmond si Cambuur Helmond din 5 meciuri are 3 victorii 1 egal si o infrangere... Sunt convins si cred foarte mult in victoria celor de la Helmond. Mult succes !!! 

Le Mans - Amiens - 1 , Din nou un meci foarte bun unde eu nu cred ca Le Mans poate sa faca vreun pas gresit deoarece au sansa sa iasa de pe pozitia retrogradabila si joaca cu o echipa modesta care in deplasare a strans din 15 meciuri doar 9 puncte iar Le Mans etapa trecuta a facut un meci bun pe terenul celor de la Lens unde a si castigat cu scorul de 3-1. Le Mans cu o victorie ar scapa de grijile retrogradarii si cred foarte mult in victorie !!! Mult succes !!! 

Stuttgart - Bremen -1 sau Peste 2.5 goluri , Un meci pe care deabia astept sa il vad.... O sa fie un meci deschis cu multe goluri ... deoarece Stuttgart a demonstrat in ultimul timp ca si-a revenit si ca este o echipa care face legea cam pe toate stadioanele.... Etapa trecuta a batut la Augsburg scor 3-1 ... unde nu a reusit sa castige Dortmund... a facut un meci mare acasa la Dortmund scor 4-4 unde Bayern a pierdut ...Deci dupa parerea mea Stuttgart este o echipa pe val cum se zice... care cred eu ca va inscrie cel putin de 3 ori ... si o sa si primeasca goluri... Am ales sa joc acest meci peste 2.5 goluri... Se poate jucat si 1 solist sau victorie 1... Inca stau in doua sa il joc 1 solist sau peste 2.5 ... Oricum ambele variante sunt bune si cred si sper ca o sa iasa...Despre Bremen nu prea am ce sa zic...un joc slab incalcit... nu ii vad in stare sa plece cu puncte de la Stuttgart... !!! Mult succes !!!

Bilete pariate Stanleybet , Joi 12.04.2012 !!!


Bilet Stanleybet , Joi 12.04.2012 !!!

Biletul zilei , Joi 12.04.2012 !!!