Radio Zu


Ponturi 1X2

marți, 17 aprilie 2012

Bilete Pariate , Marti 17.04.2012 !!!


Avancronica meciului Bayern Munchen – Real Madrid !!!

Astazi se disputa pe Allianz Arena prima semifinala a Ligii Campionilor editia 2011/2012, Bayern Munchen urmand sa primeasca vizita lui Real Madrid. Se intalnesc in Bavaria doua formatii care impreuna au 13 cupe ale campionilor castigate si 20 de aparitii in finalele acestei competitii.
Bavarezii vor sa treaca peste rezultatele nefaste din Bundesliga, unde sezonul este ca si pierdut, avand opt puncte in urma liderului Borussia Dortmund. Vor avea insa o misiune extrem de dificila in fata unei echipe neinvinse de pe 18 ianuarie. Forta madrilenilor este atacul, unde Cristiano Ronaldo face un sezon impresionant cu 53 de goluri marcate in toate competitiile in acest sezon.
Bayern Munchen a obtinut in aceasta editie a Ligii Campionilor sase victorii pe Allianz Arena si a castigat 12 din ultimele 13 partide din cupele europene jucate acasa.
Jupp Heynckes considera ca elevii sai trebuie sa aiba o motivatie suplimentara pentru ca finala va avea loc pe Allianz Arena. Aceasta oportunitate, crede el, ca poate aparea o data in viata. Tehnicianul bavarezilor se asteapta la un meci interesant intre doua echipe ”cu o traditie mare, doua dintre cele mai bune formatii din Europa”. Capitanul Philipp Lahm a declarat ca sunt 100% concentrati pentru a realiza ceea ce alta formatie nu a reusit si anume sa joace finala Ligii Campionilor pe teren propriu. Acesta a spus ca Bundesliga este deja istorie si se concentreaza in acest final de sezon doar pe Liga Campionilor si pe Cupa Germaniei.
Dupa ce in remiza cu Mainz din campionat au fost odihniti, Philipp Lahm, Franck Ribery si Mario Gomez vor reveni in echipa de start in aceasta seara. Bastian Schweinsteiger este bun de joc, dupa ce partida precedenta a fost suspendat, dar la inchidere va intra mai mult ca sigur Luiz Gustavo. Fundasii Daniel Van Buyten si Breno sunt in continuare indisponibili.
Jose Mourinho are motive de ingrijorare daca se uita peste statistica Realului in deplasarile din Germania. ”Albii” s-au intors o singura data invingatori in cele 22 de jocuri disputate pe teritorul Germaniei, suferind 15 esecuri. Tehnicianul portughez se poate baza insa pe cea mai buna defensiva dintre echipele ramase in aceasta editie a Ligii Campionilor, Real Madrid primind doar sase goluri.
Xabi Alonso crede ca inscrierea unui gol la Munchen este cheia pentru a ajunge in finala. Mijlocasul spaniol a declarat ca ”atingerea” finalei ar fi o realizare majora pentru ei si sunt hotarati sa realizeze acest joc. In bine cunoscutul stil Mourinho s-a ”luat” la conferinta de presa si de arbitrul partidei, englezul Howard Webb. Tehnicianul ”albilor” a spus ca Webb este un arbitru bun, cuo mare experienta la acest nivel si se asteapta sa faca o treaba buna si sa ia deciziile corecte, dar uneori ”penaltyurile sunt dubioase si poate cauza infrangerea unei echipe”. Mourinho a laudat echipa adversa, spunand ca evolueaza ca o ”echipa adevarata”.
Menajati in victoria de sambata cu Sporting Gijon Karim Benzema, Angel Di Maria si Kaka vor reveni in primul 11. In partida din Primera a lipsit si Xabi Alonso, din cauza unei suspendari, dar mijlocasul va reveni sa faca cuplu cu Khedira la inchidere. Ricardo Carvalho si Lassana Diarra sunt singurii jucatori pe care Mourinho nu poate conta astazi.
Real Madrid in cele noua vizite pe terenul lui Bayern Munchen a obtinut o singura remiza, iar la general avantajul este tot de partea bavarezilor, zece victorii Bayern, doua egaluri si sase succese Real Madrid. Cele doua formatii s-au mai intalnit de patru ori in semifinalele competitiilor europene. De trei ori Bayern a ajuns in finala (1976, 1987 si 2001), iar in 2000 s-au calificat spaniolii. Meciul are o insemnatatate aparte pentru antrenorul gazdleor. Jupp Heynckes a condus-o pe Real spre cucerirea Ligii Campionilor in editia 1997/98.
Bayern Munchen – Real Madrid este genul de meci pe care nu se merita mizate sume mari. Poate fi un joc spectaculos cu goluri multe sau din contra se poate termina cu cel mult o reusita. Real Madrid are forta sa castige la Munchen, dar bavarezii au aratat in multe meciuri ca nu sunt usor de invins.

Bilet nr.2 , Marti 17.04.2012 !!!

Bilet , Marti 17.04.2012 !!!