Radio Zu


Ponturi 1X2

vineri, 12 octombrie 2012

Tara Galilor – Scotia Avancronica

In grupa A a preliminariilor Campionatului Mondial de fotbal 2014, zona Europa, vom avea astazi de la ora 21:45 un duel 100% britanic, Tara Galilor urmand sa intalneasca Scotia pe Cardiff City Stadium. Ambele formatii au nevoie de victorie ca de aer pentru a intra cu sanse in lupta pentru una din primele doua pozitii.
Galezii inca nu au reusit sa stranga vreun punct in aceasta campanie, cedand mai intai cu 0-2 in disputa de acasa cu Belgia, dupa care au fost umiliti in Serbia de unde s-au intors cu un ”set” la 1 (1-6). De altfel in 2012 Tara Galilor a pierdut toate cele cinci partide disputate, ultimul succes fiind obtinut in amicalul cu Norvegia din noiembrie 2011. Dupa aceste rezultate exista o presiune mare pe umerii lui Chris Coleman.
Pentru Scotia acest joc este primul care-l vor juca in deplasare in grupa A. In primele doua jocuri disputate scotienii au remizat acasa cu Serbia (0-0) si cu Macedonia (1-1).
In tabara gazdelor au fost ceva probleme de Gareth Bale si Andrew Matthews venind usor accidentati la nationala si desi nu s-au antrenat cu echipa se pare ca sunt apti de joc. Probleme pentru selectionerul gazdelor in alegerea titularului dintre buturi. Cu Boaz Myhill si Wayne Hennessey accidentati, se pare ca numarul 1 diseara va Jason Brown.
Nici scotienii nu stau mai bine din punct de vedere al jucatorilor indisponibili, Robert Snodgrass si Jordan Rodos fiind out pentru aceasta confruntare. Atacantul Steven Naismith va lipsi de asemenea fiind suspendat. Duo-ul campioanei Scotiei, Charlie Mulgrew si Scott Brown vin dupa accidentari, dar sunt anuntati titulari de presa britanica. Dupa doi ani de absenta de la echipa nationala Steve Fletcher va imbraca din nou tricoul scotienilor.
Tara Galilor si Scotia s-au intalnit ultima data in mai 2011, scotienii castigand cu 3-1 duelul din Cupa Natiunilor. Acasa insa galezii sunt neinvinsi in duelurile directe din 1977.
Ambele echipe au probleme in mod special in faza ofensiva. Galezii au o reusita in ultimele cinci partide, in timp ce Scotia a marcat mai mult de un gol doar in patru din ultimele 11 meciuri.

Tara Galilor – Scotia echipe probabile:
Tara Galilor (4-4-2): Brown – Matthews, Williams, Nyatanga, Gunter – Allen, Ledley, Ramsey, Bale – Morison, Vokes
Scotia (4-4-1-1): McGregor – Hutton, Caldwell, Berra, Mulgrew – Morrison, D Fletcher, Adam, Commons – Brown – Miller

Albania vs Islanda Avancronica


http://pariuri-x.ro/storage/2012/10/12/47422/Flag-Pins-Albania-Iceland.jpgAlbania si Islanda se intalnesc astazi de la orele 20:00 in grupa E din preliminarile pentru Campionatul Mondial disputat in Brazilia 2014.
Din acesta grupa mai fac parte, Elvetia, Norvegia, Cipru si Slovenia. Albania a debutat cu dreptul in aceste preliminari castigand cu Cipru acasa scor 3-1, ultimele doua goluri ale albanezilor fiind marcate in minutule 84 si 87. Dupa a urmat un esec pentru Albania, in deplasarea din Elvetia scor 0-2. Aceasta este probabil grupa cu cele mai slab cotate echipe din aceste preliminari. Elvetia si Norvegia sunt favorite la calificare insa atat Islanda cat si Albania au sansele lor. Albania are in poarta un goalkeeper care evolueaza in Italia la Novara, Samir Ujkani. Tot in Italia mai evolueaza si fotbalisti, Lorik Cana si Erjon Bogdani acestia fiind cei mai cunoscuti albanezi in acest moment.
Nordicii din Islanda au acumulat acelasi numar de puncte ca adversari lor din acest meci. Islanda a reusit o victorie surprinzatoare acasa cu Norvegia echipa mai bine cotata. Arnason si Finnbogason au punctat pentru islandezi. A urmat apoi o deplasare in Cipru pierduta de altfel, echipa jucand destul de slab. Islanda este o echipa care de multe ori face multe partide mai putin bune insa produce cam in fiecare an cate o supriza reusind sa incurce echipele mari. De la islandezi ii putem evidentia pe mijlocasul Gunnarson, atacantul Sigurdsoon sau experimentatul Gudjonsson.

Bilet pariat Publicbet , Vineri 12.10.2012 !!!