Radio Zu


Ponturi 1X2

marți, 26 februarie 2013

Barcelona – Real Madrid avancronica






Astazi de la orele 22:00 se va juca returul semifinalei dintre Barcelona si Real Madrid in Cupa Spaniei. Partida se va juca pe stadionul Nou Camp. In tur cele doua formatii au remizat scor 1-1 dupa ce Barcelona a condus.
Barcelona vine dupa o victorie scor 2-1 in fata celor de la Sevilla meci in care au intors rezultatul de la pauza. Catalanii au mari sanse sa castige campionatul in acest sezon insa in Uefa Champions League lucrurile stau foarte rau, au pierdut in tur pe San Siro scor 0-2 cu AC Milan. A fost singura partida dupa multe lunii in care catalanii nu au marcat. Evident ca un 0-0 ar fi convenabil pentru Barcelona in aceasta partida insa este putin probabil ca vom vedea o astfel de partida. In ultimele sapte partide catalanii au marcat mereu minim doua goluri in partidele disputate acasa. Pentru aceasta intalnire Vilanova nu se va putea baza pe Abidal, aceasta fiind singura absenta. In ultimele doua partide directe cu Real am avut parte de doua remize cu goluri. Anul trecut in mai Real Madrid reusea sa castige scor 2-1 la Barcelona. Iniesta va fi urcat in atac pentru a ii face loc lui Fabregas la mijlocul terenului. Asa cum ne-am obisnuit in Cupa Spaniei in poarta catalaniilor va evolua Pinto. In rest Vilanova va folosi cel mai bun 11 posibil.
Real Madrid a legat doua victorii la rand dupa succesurile 2-0 cu Rayo Vallecano de acasa si 2-1 in deplasare cu Deportivo La Coruna. In ultimul meci galacticii au fost condusi la pauza insa au revenit si s-au impus. Real Madrid a remizat scor 1-1 cu Manchester United in Liga Campionilor si pastreaza sanse de calificare. In campionat lucrurile stau foarte rau, galacticii se lupta pentru pozitia a doua in clasament chiar cu rivala locala Atletico Madrid. Distanta fata de liderul Barcelona este mult prea mare asadar Cupa Spaniei ar putea reprezenta un trofeu mai accesibil pentru galactici in acest an. Doar doua victorii a inregistrat Real Madrid in ultimele sapte deplasari in toate competitiile. Sergio Ramos va reveni dupa suspendare in timp ce Casillas ramane accidentat. Mourinho se va putea baza din nou pe serviciille lui Xabi Alonso, Varane si Benzema, toti avand probleme medicale in ultimele zile. Higuain va incepe aceasta partida ca titular iar Di Maria isi va relua locul pe banda dreapta a atacului dupa ce a fost rezerva in ultimele meciuri. Sergio Ramos va juca pe postul de fundas dreapta in timp ce Varane va face cuplu de fundasi centrali cu Pepe.
Barcelona – Real Madrid echipe probabile :
Barcelona : Pinto – Dani Alves, Pique, Puyol, Jordi Alba – Xavi, Busquets, Fabregas – Pedro, Messi, Iniesta
Real Madrid : Diego Lopez – Sergio Ramos, Varane, Pepe, Coentrao – Xabi Alonso, Khedira – Di Maria, Ozil, Cristiano Ronaldo – Higuain


Concluzie : Real Madrid are sansa de a castiga un trofeu in acest sezon si cu siguranta va fi mai motivata decat Barcelona echipa care in ultimele partide a scazut in joc. Real Madrid a aratat si in meciul tur ca pot sa evolueze excelent impotriva extraterestrilor.