Radio Zu


Ponturi 1X2

miercuri, 23 octombrie 2013

Benfica – Olympiakos, meci de evitat pentru pariori! 23.10.2013

http://thumbs3.ebaystatic.com/d/l225/m/mLFdjMW61VZjtK7YKhGfsag.jpgDiseara de la ora 21:45 Benfica Lisabona primeste vizita celor de la Olympiakos Pireu intr-o partida extrem de importanta in stabilirea ierarhiei in Grupa C in UEFA Champions League. Singura intalnire directa dintre cele doua avut loc in anul 2008, iar grecii s-au impus categoric cu scorul de 5-1 intr-o disputa ce conta pentru grupele Cupei UEFA.
Benfica a castigat primul meci al grupei cu Anderlecht, dar a pierdut pe terenul celor de la PSG si ocupa in acest moment locul 2 in clasament, la egalitate de puncte cu adversara ei de azi, dar cu golevaraj inferior. Echipa pregatita de Jorge Jesus traverseaza o forma excelenta de forma cu sase meciuri fara infrangere in campionat, insa victoria chinuita cu 1-0 in fata necunoscutei Cinfaes din Cupa Portugaliei, a trezit multe critici din partea fanilor. Jesus are destule probleme de lot inaintea acestui joc si nu poate conta pe Salvio, Sulejmani, Sivlio, Markovic si Rodrigo, toti accidentati.
De partea cealalta, Olympiakos, a produs surpriza castigand fara drept de apel pe terenul celor de la Anderlecht, scor 3-0 in etapa precedenta. Grecii ocupa in acest moment locul 2 in grupa si au demonstrat ca pot intra cu sanse reale in lupta pentru calificare, desi dupa tragerea la sorti nimeni nu le dadea prea multe sanse. Oaspetii vin cu un moral excelent pe Stadio Da Luz dupa victoriile cu 6-0 si 4-1 in ultimele doua etape de campionat. De mentionat forma extraordinara prin care trec cei doi atacanti: Kostat Mitroglu si Javier Saviola. Pentru argentinian va fi un meci special, acesta evoluand pana in aceasta vara timp de 3 sezoane in tricoul Benficai. Antrenorul grecilor este spaniolul Michel, iar absentele din lotul echipei sunt Paulo Machado, Bong si Holebas, toti accidentati.

Benfica – Olympiakos echipe probabile
 
Benfica: Moraes- Almeida, Garay, Luisao, Siqueira- Fejsa, Matic, Perez- Gaitan, Cardozo, Djuricic.
Olympiakos: Roberto- Maniatis, Manolas, Siovas, Torres- Weiss, Samaris, Ndinga, Fuster- Saviola, Mitroglu.

Biletul zilei 23.10.2013 !!!