Radio Zu


Ponturi 1X2

sâmbătă, 10 martie 2012

Biletul zilei castigator !!!

Fotbal – Romania Liga 1 – Etapa 20 !!!

In aceasta saptamana in Liga 1 Romania, are loc etapa cu numarul 20. Cel mai interesant joc al rundei are loc la Targu Jiu, unde Pandurii lui Grigoras vor sa incurce liderul Dinamo.
In primul joc al rundei FC Vaslui este obligata sa mai adauge trei puncte, daca vrea sa nu piarda si mai mult contactul cu podiumul. Vasluienii au inceput anul cu o victorie chinuita la Petrolul Ploiesti. Tot cu o victorie a debutat in noul an si Concordia, echipa pregatita de Reghechampf invingand campiona en-titre, Otelul. Concordia este una din cele trei echipe din Liga 1 care inca nu s-a bucurat de o victorie afara in acest sezon. Nu mai putin de opt esecuri la zero are Concordia in acest sezon, printre care si cea din tur, 0-3.
CFR Cluj vrea sa-si ia revansa in fata lui Gaz Metan Medias, dupa ce au cedat in partida tur cu 0-2. A fost a patra intalnire consecutiva dintre cele doua echipe in care clujenii nu castiga. La Medias in trei vizite CFR Cluj s-a intors cu o singura remiza. Start de an diferit pentru cele doua echipe, daca Gaz Metan a pierdut cu 0-2 in fieful liderulului, CFR a invins-o la limita pe FCM Targu Mures. Astfel elevii lui Jorge Costa au ajuns la sase meciuri consecutive fara infrangere in Liga 1. In sapte jocuri disputate de Medias acasa limita de doua goluri a fost depasita, gazarii avand de altfel una din cele mai slabe defensive din Liga 1.
Ziua de sambata este deschisa de partida de pe arena campioanei en-titre, la Galati Otelul primind vizita Ceahlaului. Nemtenii au ”foame” de puncte, dupa ce in ultimele cinci runde nu au strans decat trei remize, apropiindu-se la doar cinci puncte de zona retrogradarii. Dupa esecul de la Chiajna sansele ca Otelul sa mai intre in cartile pentru titlul de campiona au scazut considerabil. In ultimele trei intalniri directe nemtenii nu au marcat si daca tinem cont ca Otelul a castigat opt jocuri la zero in acest sezon, un joc cu gol(uri) in maxim una dintre porti nu ar fi de neglijat. Un singur meci de ”over 2.5 goluri” au vazut suporterii campioanei pe stadionul Otelul.
Sperantele CFR-ului si ale Rapidului stau in aceasta runda in Pandurii, care o va intalni pe Dinamo. Lotul avut la dispozitie de Petre Grigoras a ”slabit” in aceasta iarna si acest lucru s-a vazut si in jocul de la Brasov, cand au jucat foarte slab pierzand cu 1-2. Cand aud de Targu Jiu ”alb rosii” au motive de ingrijorare, pentru ca in ultimele trei vizite pe terenul Pandurilor nu au scos decat trei remize. Un alt motiv de ingrijorare pentru Ciubotariu este faptul ca gorjenii au marcat in noua din cele zece partide jucate acasa.
Sportul a ajuns la un punct de locul ”salvator” dupa succesul din primul joc din 2012. ”Studentii” au invins o contracandidata la evitarea retrogradarii chiar la ea acasa, pe Ceahlaul. A fost al treilea joc consecutiv in care formatia din Regie nu pierde. Si FC Braosv merge bine cu Sumudica la timona, fiind neinvinsa de patru etape. Sub 2.5 goluri pare cea mai buna alternativa aici, daca tinem cont ca atat Sportul acasa, cat si FC Brasov in deplasare au cate sapte astfel de jocuri. In tur ”stegarii” au castigat cu 1-0.
Un meci de sase puncte are loc pe stadionul Trans Sil intre FCM Targu Mures si Vointa Sibiu. In acest moment cele doua echipe sunt despartite de doar patru puncte. Dupa esecul de la CFR Cluj targu-muresenii au ajuns la peste 270 de mnute fara gol marcat in Liga 1. Vointa a debutat cu dreptul in 2012, invingand-o cu 1-0 pe Astra. Ambele echipe au suferit cate sapte infrangeri la zero in sezonul curent. In tur s-a terminat nedecis, 1-1.
Dupa ce s-au incurcat cu U Cluj in prima runda din 2012 elevii lui Razvan Lucescu nu au voie sa nu o invinga pe Petrolul daca vor sa mai spere la titlul de campioana. Rapid este singura echipa inca neinvinsa acasa si are cel mai bun golaveraj in jocurile interne, cu 22 de goluri marcate si opt primite in noua jocuri. Petrolul a intrat in 2012 asa cum a incheiat anul precedent, adica printr-o infrangere la limita. ”Lupii” au avut 1-0 cu Vaslui, dar n-au reusit sa obtina nici macar un punct, astfel ca in ultimele patru runde elevii lui Rachita au doar doua puncte stranse si tot atatea goluri marcate. Prahovenii nu au amintiri prea placute din ultimele vizite pe Giulesti. Daca includem si partida din Cupa Romaniei din urma cu aproape un an si jumatate Rapid a marcat 11 goluri in poarta Petrolului in ultimele trei directe din Bucuresti. In acest sezon Rapid are sapte victorii la zero, in timp ce Petrolul a pierdut cinci jocuri fara ca macar sa reuseasca sa inscrie.
U Cluj are un nou meci de foc in 2012. Dupa ce au plecat cu un punct din Giulesti ”sepcile rosii” vor sa o invinga pe Steaua. Bucurestenii in deplasare nu sperie pe nimeni, avand trei egaluri si trei infrangeri si o medie de un gol marcat in cele noua jocuri externe. Steaua a castigat ultimele doua jocuri din Liga 1, cu acelasi scor 1-0. De altfel elevii lui Ilie Stan au marcat o singura data in ultimele sase runde mai mult de doua goluri, chiar in derby-ul cu Dinamo. Ultimele doua directe de sub dealul Feleacului s-au incheiat cu acelasi scor, 2-1, victoriile fiind impartite. Precedentele cinci directe au ”mers” in over 2.5 goluri, si cum in sapte jocuri disputate acasa de clujeni limita de doua goluri a fost depasita, over 2.5 goluri este o optiune de luat in calcul aici.
Etapa a 20-a din Liga 1 se incheie luni seara la Ploiesti, unde Astra primeste vizita ”lanternei” CS Mioveni. Astra are un parcurs dezastruos in ultima perioada, marcand ultimul gol in Liga 1 pe 21 noiembrie 2011, la Chiajna. In primul joc din 2012 au pierdut cu 0-1 la o alta nou-promovata, Vointa Sibiu. CS Mioveni este cu un pas si jumatate in liga secunda, obtinand ultima victorie tocmai in etapa a saptea. Se intalnesc echipa cu cele mai multe meciuri de sub 2,5 goluri, Astra (14), cu formatia care a ”produs” cele mai multe overe (12). In tur Astra a castigat cu 1-0 si cum CS Mioveni a pierdut la zero zece jocuri in sezonul curent o victorie ”alba” a gazdelor nu ar fi de mirat.

Bilet 11.03.2012 !!!

Biletele jucat de mine azi 10.03.2012 !!!

Va puteti alege ce doriti daca vreti... nu neaparat biletul complet puteti alege meciuri de pe fiecare bilet si sa va faceti  voi un bilet cum credeti ca e bine !!! Mult succes !!! :)



Fotbal – Olanda Eredivisie – Etapa 25


Astazi va debuta etapa cu numarul 25 din Eredvisie, ce se va desfasura in intervalul 9-11 martie. In fruntea clasamentului Alkmaar este pe prima pozitie in vreme ce Twente, PSV si Ajax se afla la unul, respectiv doua puncte. La retrogradare lucrurile nu sunt inca incheiate deoarece locul 12 este la doar doua puncte distanta de Venlo, ocupanta pozitiei 16.
Roda Kerkrade –VVV Venlo (09/03/2012, 21:00)
- Roda Kerkrade este echipa cu cele mai putine rezultate de egalitate din Eredivisie (o singura remiza in 24 etape)
- Gazdele au trei infrangeri consecutive in momentul de fata
- Atat Roda cat si Venlo impart ultima pozitie in clasamentul defensivelor, cu 53 goluri primite
- Venlo traverseaza o perioada excelenta, concretizata prin patru victorii pe linie
- Primul succes in deplasare obtinut de Venlo s-a inregistrat in ultimul meci jucat “afara” (1-4 la Graafschap)
- 66.67% dintre meciurile disputate de Roda acasa au fost “overe”
- Venlo are un procentaj de 81.82% pentru meciurile cu cel putin trei goluri din deplasare
- Venlo a primit gol in toate cele 11 intalniri disputate pe teren strain
- Roda a marcat dar a si primit gol in 75% dintre partidele jucate in fata propriilor suporteri
- In fiecare meci direct cu Roda gazda s-au marcat cel putin sase goluri/meci iar formatia din Kerkrade s-a impus

Groningen – Vitesse (10/03/2012, 19:45)
- Groningen are cinci infrangeri in precedentele sase runde din Eredivisie
- Si Vitesse are cinci esecuri doar ca in ultimele sapte etape din campionat
- Vitesse are o serie de trei infrangeri in deplasare in clipa de fata
- 66.67% din meciurile jucate acasa de Groningen au fost “overe”
- 66.67% dintre deplasarile lui Vitesse in acest sezon au fost “undere”
- Vitesse nu a primit gol in 12 meciuri din 24 disputate (procentaj de 50%)
- Groningen a inscris acasa in noua meciuri din 12 posibile (75%)
- In tur scorul final a fost unul alb

Heracles – ADO Den Haag (10/03/2012, 20:45)
- Den Haag nu castiga de opt meciuri in Olanda Eredivisie
- Heracles are doua infrangeri consecutive la momentul actual
- Den Hagg are 75% din deplasari “overe” si nu a primit gol in opt meciuri in acest sezon (33.33%)
- Heracles a marcat pe teren propriu in 83.33% din cazuri si a primit gol in 75% dintre partide
- Den Haag a primit gol in 83.33% din deplasarile efectuate pana in momentul de fata
- 61.84 dintre golurile marcate sau incasate de Heracles s-au produs in partea secunda a jocurilor

Heerenveen – Excelsior (10/03/2012, 21:45)
- Gazdele au un singur esec in ultimele 21 meciuri jucate in campionatul olandez
- Heerenvenn are cele mai putine infrangeri alaturi de Twente, ambele fiind invinse doar de trei ori pana acum
- Excelsior este pe ultima pozitie in clasamentul Eredivisie si are cele mai putine victorii (trei)
- Heerenveen are trei victorii consecutive pe teren propriu
- Excelsior este pe ultima treapta si in clasamentul deplasarilor, fiind singura formatie ramasa fara victorie in deplasare
- Excelsior are cel mai slab atac in deplasare, cu doar cinci goluri inscrise in 12 partide jucate departe de propriul teren
- Excelsior are un procentaj de 45.83% pentru infrangerile la zero in vreme ce Heerenveen s-a impus fara sa primeasca gol in 33.33% din partide
- Heereenveen nu a primit gol in noua meciuri (37.5%)
- Aceasta echipa a marcat in toate intalnirile de pe propria arena
- Excelsior a primit gol in 91.67% din deplasari
- Sezonul trecut Excelsior s-a impus la Heerenveen desi avea o cota de 8.00 pentru victorie (2-3)

NAC Breda – PSV Eindhoven (11/03/2012, 13:30)
- Breda are patru infrangeri in precedentele cinci etape
- PSV vine dupa un esec usturator pe teren propriu inregistrat runda precedenta (2-6 cu Twente)
- PSV a castigat la doua sau mai multe goluri diferenta in procent de 41.67% (10/24)
- In sase partide de pana acum disputate de PSV s-au marcat 6+ goluri
- 83.33% este procentajul avut de PSV pentru deplasarile in care a marcat gol, cat si pentru cele in care a primit gol
- NAC Breda a marcat acasa in 83.33% din partide si a primit gol in 66.67% din ele
- NAC Breda are trei victorii consecutive in directele cu PSV de pe teren propriu
- PSV nu a mai castigat pe aceasta erna din Aprilie 2006 (2-6)

NEC Neijmegen – Twente (11/03/2012, 15:30)
- NEC Neijmegen nu are nici o remiza pe teren propriu in acest sezon
- Twente are doua victorii consecutive in deplasare
- Twente are cel mai bun atac dintre echipele de “afara”, alaturi de Ajax, cu 32 goluri marcate
- Twente are cea mai solida defensiva departe de propria arena, cu 14 goluri incasate
- Twente are cea mai buna ofensiva din Eredivisie, cu 65 reusite si un meci mai putin disputat
- NEC a pierdut la zero in 41.67% din partidele acestei stagiuni
- Twente nu a primit gol in opt meciuri din 23 disputate
- 66.67% este procentajul avut de NEC pentru intalnirile de acasa in care a marcat gol, cat si pentru cele in care a primit gol
- Twente a inscris in toate meciurile jucate “afara” si a primit gol in 81.82% din ele
- Precedentele doua directe cu NEC gazda au produs cel putin sase goluri/meci

Ajax Amsterdam – Waalwijk (11/03/2012, 15:30)
- Lancierii au patru victorii consecutive, toate la minim doua goluri diferenta
- Waalwijk are si ea doua victorii pe linie, insa este echipa cu cel mai slab atac din primele zece clasate in Eredivsie (27 goluri inscrise)
- Ajax are un procentaj de 72.73% pentru “overele” de pe “Amsterdam Arena”
- Waalwijk a fost invinsa la zero in 33.33% dintre partide
- Ajax a castigat la doua sau mai multe goluri diferenta in 45.83% din intalnir (11/24)
- Ajax a inscris acasa in zece meciuri din 11 partide (90.91%), avand acelasi procentaj si pentru partidele de pe teren propriu in care a primit gol
- Waalwijk a incasat gol in 75% din deplasari
- Precedentele cinci intalniri directe de pe “Amsterdam Arena” au fost castigate de lanceri, dar au fost si “overe” de 3.5

Feyenoord – Utrecht (11/03/2012, 15:30)
- Feyenoord are un procentaj de 66.67% pentru “overele” de pe teren propriu
- Utrecht nu este atat de spectaculoasa in deplasare, avand 66.67% dintre partide “undere”
- 33.33% dintre intalnirile avute de Feyenoord in Eredivisie sezonul acesta s-au incheiat cu victorii fara gol primit
- In 33.33% dintre partide Feyenoord nu a primit gol
- Feyenoord a inscris acasa in 83.33% (zece meciuri din 12)
- Utrecht a primit gol in zece deplasari din 12 posibile (83.33%)
- Utrecht nu s-a mai impus in fata lui Feyenoord din Decembrie 2006 (2-1, pe teren propriu)

Graafschap – AZ Alkmaar (11/03/2012, 17:30)
- De Graafschap este pe ultima pozitie in clasamentul echipelor de pe teren propriu, cu doar sase puncte adunate dupa 11 partide
- Aceasta echipa nu a inregistrat nici o remiza in fata propriilor suporteri, avand cea mai slaba ofensiva cu doar 11 goluri marcate
- De Graafschap are sase infrangeri consecutive pe teren propriu
- Alkmaar este pe prima pozitie in clasamentul Eredivsie
- Alkmaar are cea mai buna aparare cu 25 goluri primite si cele mai multe victorii, 15 la numar
- Pe teren propriu De Graafschap are un procentaj de 72.73% in dreptul “underelor”
- 66.67% din deplasarile lui Alkmaar sunt “overe”
- Alkmaar s-a impus la diferenta de cel putin doua goluri in 45.83% din partide
- De Graafschap a primit gol in 90.91% din intalnirile de acasa
- Alkmaar a marcat dar a si primit gol in 66.67% din deplasari
- Alkmaar are patru victorii in precedentele cinci confruntari directe

Bilete 10.03.2012

Bilete 10.03.2012



Biletul zilei 10.03.2012

Bilete 10.03.2012