Radio Zu


Ponturi 1X2

marți, 17 ianuarie 2012

RAED ARAFAT ajuns LA GUVERN

Acum o săptămână, părintele SMURD şi-a dat demisia din funcţia de secretar de stat, nemulţumit de proiectul privind Legea Sănătăţii.
Ministrul Sănătăţii, Ritli Ladislau, declara ieri că a fost sunat cu o seară în urmă  de doctorul Raed Arafat şi că urma să se întânească cu acesta şi să discute.
"Am fost sunat de domnul doctor luni seară. Sigur, trebuie să ne vedem şi să discutăm problemele pe care le avem", a declar precizat ministrul Sănătăţii. El anunţase anerior că aşteaptă să fie sunat de Raed Arafat pentru a discuta cu el posibilitatea de colaborare în privinţa noului proiect al Legii sănătăţii, cu atât ma mult cu cât Arafat este preşedintele Comisiei de urgenţă a instituţiei.
Preşedintele UDMR Kelemen Hunor care a spus, tot ieri,  luni că Uniunea îl susţine pe Raed Arafat şi consideră că este nevoie de acesta indiferent dacă este în administraţia de stat sau în sistemul sanitar.
La rândul său, premierul anunţa că Raed Arafat se poate întoarce în minister sau participa la elaborarea Legii sănătăţii dacă doreşte aceasta.
Raed Arafat a demeisionat acum o săptămână din funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii în urma conflictului public cu preşedintele Traian Băsescu pe tema noii legi a sănătăţii. Demisia lui Arafat, percepută de mulţi ca fiind o nedreptate, a fost factorul declanşator al protestelor care au avut loc  în Bucureşti şi în ţară în ultimele 4 zile.
Preşedintele Băsescu a cerut retragerii legii chiar în prima zi de proteste

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu