Radio Zu


Ponturi 1X2

luni, 23 ianuarie 2012

Unghii cu modele. Unghii pictate. Modele de unghii, false sau nu - poze!!!

Unghii, unghii si iar unghii. Unghii la maini si unghii la picioruse... Toti avem unghii insa doar sexul slab deci frumos se preocupa major de acest aspect. Va sti el de ce... Postul de fatza ii este dedicat in exclusivitate, ca a cam fost neglijat cu articole despre GSP TV live si online sau despre cea mai frumoasa fata din lume, in imaginatia mea (bolnava). Asa deci. Sa revenim. Manichiura, ingrijitul unghiilor deci, este o preocupare pentru fete, care au transformat indeletnicirea asta intr-o arta. Si au inceput, cu ani buni in urma, sa le impopotzoneze picteze, sa faca modele frumoase (putine) sau total nereusite (o groaza) pe ele... Pentru ca suntem un blog caruia ii plac pozele, prezentatm aici 40 de fotografii cu modele de unghii, pentru ca stimata cititoare sa-si bucure ochii sau, de ce nu, sa aiba de unde sa se inspire...

A, si inca ceva... am vazut ca au revenit in moda unghiile rosii strindent, asa cum erau odinioara. I hate that, brrrrr, dar nu ma baga in seama :)






































PS: nu toate modelele de unghii prezentate aici sunt pictate. Sunt si cateva modele de unghii false dar sunt convins ca ochiul tau bine format a putut sa faca dinferenta dintre modelele de unghii pictate si unghiile false. O dau pe tine, pentru ca mie mi-a fost destul de greu :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu