Radio Zu


Ponturi 1X2

luni, 27 februarie 2012

Cum sa castigi la pariuri !!!


bwin-logo

Ce sunt pariurile sigure ? inainte de a va raspunde la aceasta intrebare ne-am gandit sa va rapundem la urmatoarea : exista asa ceva ? ( adica pariuri sigure), orice persoana normala v-ar raspunde fara nici o indoiala ca asa ceva nu exista, gandinduse ca atunci ar fi normal sa castige toata lumea nu ? si de ce nu se intampla acest lucru ? ei bine e foarte simplu, persoanele respective nu au ajuns in acest loc inca, unde vom demonstra ca Pariuri Sigure Exista. Deci, ce sunt defapt pariurile sigure? pariurile sigure sunt pariurile puse cu sanse de castig 100%. Exista doua metode de a beneficia de pariuri sigure. Prima metoda pe care o prezentam va dubla banii dumneavoastra iar a doua metoda va aduce sume mai mici dar constante si fara nici un risc.
Metoda 1 – Cum sa-ti dublezi banii ?  
Stim cu totii ca majoritatea agentiilor de pariuri ofera bonusuri in bani pentru cei care pariaza pentru prima data. Desi primiti acest bonus lipsa experientei si a sfaturilor noastre va duce la pierderea lui intr-un timp relativ scurt, asadar citi cu atentie sfaturile noastre si banii investiti se vor dubla intr-un timp foarte scurt. Sunteti inca uimit de cele citite? nu ar trebui sa fiti, va prezentam un exemplu care sigur va va face sa intelegeti cum functioneaza acest sistem : Sa presupunem ca avem doua agentii de pariuri, notate in continuare cu Agentia de pariuri nr 1 si Agentia de pariuri nr 2, iar oferta celor doua agentii de pariuri este un bonus de 20 euro la primul pariu facut. Deci ca sa fie clar, daca depuneti 20 de euro la agentia de pariuri nr 1 si 20 de euro la agentia nr 2, si ii pariati , indiferent de rezultatele evenimentelor ve-ti primi cate 20 de euro gratuit de la fiecare agentie de pariuri. Asta nu e tot nu ati facut decat sa va recuperati banii investiti, sa vedem acum cum e cu profitul.Pentru a avea si profit , de a va dubla suma faceti in felul urmator:
– depuneti simultan cate 20 de euro la agentia de pariuri nr 1 si agentia de pariuri nr 2.
- cautati un meci de tenis foarte echilibrat cu cote cat mai apropiate de 2.00 indifrent de rezultat , de obicei veti gasi cote de 1.90
- la agentia nr 1 pariati 20 de euro cu pronostic 1, iar la agentia nr 2 pariati 20 euro cu pronostic 2
- indiferent de rezultat la una din agentiile de pariuri veti pierde iar la cealalta veti castiga, dar la ambele agentii primiti bonusul
- asadar la o agentie de pariuri veti avea 20 de euro (bonusul prmit) iar la cealalta agentie de pariuri aproape 60 de euro (20euro X 1.9 (cota) + 20 bonusul), in concluzie aveti aproape 80 de euro cu doar 40 investiti fara nici un risc.
Puteti continua cu aceasta metoda daca vi se cere sa faceti mai multe pariuri inainte de a scoate banii, astfel veti ajunge sa aveti la o agentie 0 euro si la cealalta 80 euro pe care puteti sa-i retrageti, astfel cu bani retrasi puteti merge mai departe sa investiti la alte agentii de pariuri care va ofera bonus la pariere, inscriere sau depunere si sa va dublati banii din nou. Dati click aici pentru a vedea lista agentiilor care va ofera astfel de bonusuri, de asemenea pentru a vedea ce alte bonusuri mai puteti incasa accesati lista bonusurilor
bet365 
Metoda 2 – Cum sa ai castiguri sigure pe viata ?  
Am vazut in prima metoda cum putem face sa ne dublam banii investiti la agentiile de pariuri, problema cu prima metoda este ca se poate face doar o singura data si nu putem sa ne dublam banii intr-una, in schimb metoda a doua va prezinta modul de realizare a unor castiguri sigure si permanente din pariuri. Castigurile obtinute prin aceasta metoda sunt sigure dar mai “lente” adica nu aduc profit atat de mare ca si la metoda 1. Sa vedem asadar cum functioneaza metoda 2. Metoda 2 consta in pariurile ce pot fi facute pe toate optiunile unui tip de pariu pentru un eveniment si, indiferent de rezultatul evenimentului, vei obtine profit, probabil va vine greu sa credeti ca asa ceva exista, dar dupa prezentarea urmatorului exemplu suntem convinsi ca va veti lamuri foarte rapid:
Pentru un meci de fotbal, va trebui sa pariezi pe victoria gazdelor, pe victoria oaspetilor si pe rezultat de egalitate la agentiile care ofera cea mai mare cota pentru fiecare optiune. Ca sa jucati acest tip de pariuri sigure trebuie sa aveti conturi deschise la cat mai multe agentii, pentru a putea paria pe toate optiunile unui tip de pariu la diferite agentii si a putea paria pe cota cea mai mare

Cum se calculeaza
:
Sa luam ca si exemplu un meci intre Steaua si Dinamo, iar cotele oferite de catre agentii sunt urmatoarele:
Agentia 1 X 2
gamebookers.com 2.80 3.40 3.05
bet365.com 2.75 3.30 3.10
10bet.com 2.65 3.35 3.00
worldbet.com 2.75 3.45 3.05
interwetten.com 2.70 3.50 3.00
betfred.com 2.65 3.45 3.00
canbet.com 2.75 3.40 2.95
sunderlands.com 2.70 3.40 2.95
Se i-au cotele cele mai mari de la agentii, in exemplul nostru sunt : Castiga Steaua, tip pariu 1, cota cea mai mare este oferita de agentia Gamebookers, in caz de egalitate, tip pariu x, cota cea mai mare ne este oferita de agentia interwetten adica 3.50, in cazul in care pierde echipa gazda Steaua, tip pariu 2, cota cea mai mare ne este oferita de agentia bet365.
  • Pentru a castiga 100 de euro pentru victoria Stelei va trebui sa imparti suma la cota pentru a afla cat trebuie sa pariezi, adica 100 euro / 2.80 = 35.7 euro.
  • Pentru a castiga 100 de euro pentru un egal va trebui sa imparti suma la cota pentru a afla cat trebuie sa pariezi, adica 100 euro / 3.10 = 32.2 euro.
  • Pentru a castiga 100 de euro pentru victoria echipei oaspete, calculati cat trebuie sa pariati 100 euro / 3.50 = 28.5.
Daca adunam sumele ce trebuie pariate obtinem suma de 96.4 euro. ( 35.7+32.2+28.5 = 96.4 Euro). Deci in total pariati 96.4 euro si castigati 100 de euro indiferent de rezultat, pentru fiecare suta de euro pariata vei avea un profit sigur de 3.6 euro. Nu va asteptati sa castigati enorm jucand o singura data pe un pariu sigur. Parierea pe sure bets adica pariuri sigure presupune acumularea repetata de castiguri (relativ mici) in timp indelungat.
Aveti aici : pariuri sigure  toate meciurile sigure din fiecare zi, pairurile sigure se calculeaza automat de script. Sfaturi:
  • Inainte de a pune pariurile asigurativa ca agentiile la care ati gasit cotele cele mai bune accepta un singur pariu pe tichet.
  • Verificati cu atentie cotele pana in ultima clipa deoarece este posibil ca acestea sa se schimbe
  • Inainte de a face pariurile asigurativa ca aveti conturi deschise la agentiile la care ati gasit cele mai bune cote, si ca aveti bani depusi in cont
  • Atentie castigurile nu includ taxele agentiei sau taxele de retragere de depunere etc. luati si aceste taxe in considerare.
  • Pentru a va usura munca unele situri va ofera contra cost softuri specializate in compararea cotelor, o simpla cautare pe google ar rezolva problema
  • Aveti aici lista agentiilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu