Radio Zu


Ponturi 1X2

marți, 7 februarie 2012

Vine sau nu sfarsitul lumii? Ce cred romanii despre Apocalipsa!!!

Un pastor american a reusit sa sperie oamenii pe intreaga planeta, spunand ca a calculat momentul Judecatii de Apoi: 21 mai 2011, la 6 seara - fix!  
Vine sau nu sfarsitul lumii? Ce cred romanii despre Apocalipsa
La romani insa, mesajul lui n-a prea prins: oamenii ridica din umeri, sau iau in ras panourile publicitare care au impanzit Capitala si cateva orase.

Si se intreaba daca organizatorii campaniei n-ar trebui supusi judecatii oamenilor, pentru ca exista o lege care interzice sa exploatezi credulitatea cuiva si sa sperii lumea.

Toata nebunia cu judecata de apoi, fixata pentru data de 21 mai, a pornit de la pastorul american Harol Camping.  Tavalugul a cuprins cu repeziciune toata tarile si a ajuns evident si in Romania.

Marile orase de la noi au fost impanzite de panouri publicitare care ne anunta cand vom da socoteala pentru faptele noastre.

Pentru a fi mai convingatori, cei care le-au montat au aplicat pe afise si cate o bulina galbena prin care atentioneaza ca "judecata" este garantata de biblie. Satui de grijile de zi cu zi,  la Timisoara majoritatea privitorilor au luat in ras mesajul.

Problema este alta. Cel care tuna si fulgera ca se va alege praful de omenire ne-a mai amenintat odata si in 1994 . Atunci a ratat predictia, asa ca a incerca iar bazandu-se - spune el - pe calcule matematice si cifre din cartea sfanta. Biserica Ortodoxa Romana respinge categoric orice referire la Apocalipsa.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu