Radio Zu


Ponturi 1X2

sâmbătă, 3 martie 2012

Getafe vs. Malaga

 
Una dintre partidele ce deschid runda cu numarul 25 se disputa la Getafe, formatia gazda primeste vizita celor de la Malaga, echipa aflata in lupta pentru un loc in Europa. Getafe se afla la doar 5 puncte de un loc in Segunda si cu siguranta un punct in aceasta seara ar fi important.
Getafe se afla pe locul 14 in clasament cu 29 de puncte, 17 dintre acestea au fost obtinute pe teren propriu in 11 partide, au 4 victorii, 5 egaluri si doar 2 infrangeri, 10 goluri marcate si 8 primite. Singurele echipe ce au plecat cu toate punctele de aici au fost Rayo Vallecano si Real Madrid in timp ce Barcelona a pierdut cu 1:0. Getafe nu are o forta ofensiva impresionanta, are doar 24 de goluri marcate in acest sezon, 14 dintre acestea in deplasare. Nu traverseaza o perioada tocmai buna reusind doar 2 remize in ultimele 4 jocuri. Cunosc forta adversarului chiar daca nu se descurca prea bine in deplasare.
Malaga e pe 6, are 34 de puncte pana acum dintre care doar 8 aduse din deplasare. In 12 partide au reusit 2 victorii, 2 remize si au suferit 8 infrangeri. Nici la capitolul golaveraj nu stau prea bine reusind sa marcheze doar 9 goluri. Au 5 infrangeri in ultimele 5 deplasari, in fiecare partida a incasat cel putin doua goluri pe meci, in ultima deplasare au pierdut cu 3:0 la Bilbao, au rezistat o repriza dar au primit 3 goluri in 4 minute. Nu cred ca vor veni sa atace in aceasta seara, au jucat aici in Cupa cu Getafe si au reusit sa se impuna cu 1:0, Juanmi a marcat golul victoriei in minutul 84. 
In tur Malaga s-a impus cu 3:2 toate golurile fiind marcate in repriza secunda.  

Pronostic : Sub 2.5
Cota : 1.8
Miza : 7 / 10

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu