Radio Zu


Ponturi 1X2

sâmbătă, 3 martie 2012

HSV Hamburg - VfB Stuttgart

 
Fotbal Germania  - Bundesliga
HSV Hamburg(6W-9D-8L , golaveraj 28-38) se afla in acest moment pe locul 12 cu un total de 38 de puncte , la 7 puncte de Play-OUT si la 9 puncte de cupele europene . Trupa lui Thorsten Fink vine dupa un rezultat bun obtinut pe terenul celor de la Borussia M'Gladbach scor 1-1 si au un moral bun inaintea acestei partide . Pe teren propriu HSV are un parcurs de 2W-5D-5L golaveraj 16-21 si asteapta inca primul succes in fata fanilor anul acesta , ultima data cedand 1-3 cu Werder Bremen .       Tinerii Young Arslan si Jacopo Sala au avut evolutii bune in ultima vreme insa vor ceda stafeta mult mai experimentatilor Ilicevic si Mladen Petric , reveniti dupa accidentari . Cu cei doi pe teren puterea ofensiva a celor de la HSV va creste considerabil . Singurii indisponibili la gazde sunt mijlocasul Gokhan Töre si portarul Tom Mickel . 
HSV: Drobny - Diekmeier, Westermann, Rajkovic, Aogo - Rincon, Jarolim - Ilicevic, Jansen - Guerrero, Petric .
Stuttgart(8W-5D-10L , golaveraj 37-33) ocupa locul 8 cu un total de 39 de puncte , la 7 puncte de cupele europene . "Svabii" au doar doua victorii in ultimele 10 partide , ambele pe teren propriu cu Hertha 5-0 si Freiburg 4-1 in ultima etapa . In deplasare elevii lui Bruno Labbadia au un parcurs de 2W-3D-6L golaveraj 13-20 , in ultimul meci cedand la Hannover cu 4-2 . De altfel "svabii" au adunat doar 1 punct in ultimele 5 deplasari primind numaiputin de 12 goluri . Fundasul Christian Molinaro va reveni dupa suspendare insa in continuare mijlocasii Johan Audel si Timo Gebhart sunt indisponibili ; in plus Zdravko Kuzmanovic va fi cel mai probabil odihnit dupa ce a jucat pentru nationala Serbiei doua partide la jumatatea saptamanii .
VfB Stuttgart: Ulreich - Boulahrouz, Tasci, Niedermeier, Molinaro - Kvist, Kuzmanovic - Harnik, Hajnal, Okazaki - Ibisevic .
In tur HSV s-a impus la Stuttgart cu 2-1 iar in ultima confruntare de pe acest stadion tot saxonii au avut castig de cauza cu 4-1 . Totusi ei au o revansa de luat dupa ce Stuttgart i-a eliminat din Cupa anul acesta , castigand acasa cu 2-1 .
Cei de la HSV sunt foarte motivati sa obtina primul succes pe teren propriu anul acesta si odata cu revenirea pe teren a lui Petric si Ilicevic vor fi mult mai puternici in ofensiva .
Ma astept la un meci cu multe goluri , un meci in care HSV va reusi sa marcheze in ambele reprize .

Pronostic : HSV Hamburg marchează în ambele reprize
Cota : 2.75

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu