Radio Zu


Ponturi 1X2

vineri, 12 octombrie 2012

Albania vs Islanda Avancronica


http://pariuri-x.ro/storage/2012/10/12/47422/Flag-Pins-Albania-Iceland.jpgAlbania si Islanda se intalnesc astazi de la orele 20:00 in grupa E din preliminarile pentru Campionatul Mondial disputat in Brazilia 2014.
Din acesta grupa mai fac parte, Elvetia, Norvegia, Cipru si Slovenia. Albania a debutat cu dreptul in aceste preliminari castigand cu Cipru acasa scor 3-1, ultimele doua goluri ale albanezilor fiind marcate in minutule 84 si 87. Dupa a urmat un esec pentru Albania, in deplasarea din Elvetia scor 0-2. Aceasta este probabil grupa cu cele mai slab cotate echipe din aceste preliminari. Elvetia si Norvegia sunt favorite la calificare insa atat Islanda cat si Albania au sansele lor. Albania are in poarta un goalkeeper care evolueaza in Italia la Novara, Samir Ujkani. Tot in Italia mai evolueaza si fotbalisti, Lorik Cana si Erjon Bogdani acestia fiind cei mai cunoscuti albanezi in acest moment.
Nordicii din Islanda au acumulat acelasi numar de puncte ca adversari lor din acest meci. Islanda a reusit o victorie surprinzatoare acasa cu Norvegia echipa mai bine cotata. Arnason si Finnbogason au punctat pentru islandezi. A urmat apoi o deplasare in Cipru pierduta de altfel, echipa jucand destul de slab. Islanda este o echipa care de multe ori face multe partide mai putin bune insa produce cam in fiecare an cate o supriza reusind sa incurce echipele mari. De la islandezi ii putem evidentia pe mijlocasul Gunnarson, atacantul Sigurdsoon sau experimentatul Gudjonsson.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu