Radio Zu


Ponturi 1X2

sâmbătă, 13 octombrie 2012

Avancronica meciului Macclesfield - Newport County !!!


Astazi, 13 octombrie 2012, incepand cu orele 14:30 Macclesfield primeste vizita celor de la Newport County, disputand un meci din cadrul etapei a 15a din Blue Square Premier.Eu cred ca in acest meci echipa oaspete se va impune.
Liderul acestei ligi este echipa oaspete, Newport County, avand dupa 14 etape un numar de 32 de puncte. Newport County are in ultimele sale 5 partide 4 victorii si 1 singur egal, etapa trecuta reusind sa castige in fata celor de la Ebbsfleet. Newport are pana in acest moment 10 victorii, 2 egaluri si 2 infrangeri.Echipa gazda ocupa pozitia 9 din clasament reusind sa stranga 20 de puncte pana in acest moment. Macclesfield are 6 victorii, 2 egaluri si 5 infrangeri pana acum, in ultimele 5 meciuri suferind 3 infrangeri si remizand de 2 ori. Vazand pozitia in clasament a acestor 2 echipe eu cred ca echipa oaspete se va impune in acest meci.
Un alt argument ce ma face sa cred ca Newport se va impune este forma celor de la Macclesfield si Newport pe teren propriu respectiv in deplasare. Macclesfield nu impresioneaza foarte mult in meciurile disputate pe teren propriu, pierzand ultimele 2 meciuri din fata propriilor suporteri. Ultima sa victorie pe teren propriu a avut loc pe data de 8 septembrie, in fata celor de la Braintree. Newport este o "echipa de deplasare", daca putem zice asa, reusind sa castige ultimele 3 meciuri jucate pe teren strain, in fata celor de la Tamworth, Telford si in fata celor de la Barrow.
Asadar eu cred ca Newport County se va impune in acest meci !!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu