Radio Zu


Ponturi 1X2

marți, 30 octombrie 2012

Optimi de finala Cupa Romaniei – Avancronica si ponturi


Pe 30 octombrie 2012 vor incepe optimile de finala din Cupa Romaniei si se vor termina in prima zi din noiembrie. Cel mai interesant meci din optimi este cel dintre Pandurii Targu Jiu si Dinamo Bucuresti. Steaua va juca cu Concordia Chiajna iar Rapid o va intalni pe divizionarea secunda Delta Tulcea. Un alt meci echilibrat va fi cel dintre Brasov si Petrolul Ploiesti. Trei formatii din liga a doua au ajuns pana in aceasta faza a competitiei : FC Botosani, CF Brailia si Delta Tulcea.

Astra Giurgiu vs CSS Turnu Severin (30.10, 18:30) - Astra Ploiesti a reusit sa castige in weekend scor 1-0 cu CSMS Iasi dupa ce veneau dupa doua partide mai putin bune. Oaspetii din aceasta partida CSS Turnu Severin continua seria neagra de meciuri fara victorie in Liga 1, fiind singura echipa care inca nu a cunoscut succesul. In turul precedent Turnu Severin a trecut destul de usor de CS Mioveni scor 2-1 pe teren propriu iar Astra s-a impus la Iasi scor 4-1. In acest sezon cele doua echipe au remizat pe terenul Astrei scor 1-1, dupa acel rezultat Bogdan Stelea era demis de la echipa.
FC Brasov vs Petrolul Ploiesti (30.10, 18:45) - Stegarii au fost invinsi in weekend chiar de Petrolul Ploiesti cu scorul de 1-0 dupa cinci meciuri in care castigasera patru partide. Gicu Grozav a marcat singurul gol al partidei. Pentru a ajunge in aceasta faza a competitiei FC Brasov a trecut de Farul Constanta acasa cu 1-0. Sa nu uitam ca anul trecut Brasov ajungea pana in semifinale. Petrolul Ploiesti a avut un meci usor cu Damila Maciuca pe care a batut-o cu 2-0 in turul precedent. Stegarii au de luat o revansa dupa infrangerea din campionat si cu siguranta vor forta victoria. Pronostic : peste 1.5 goluri la o cota de 1.40.
Rapid Bucuresti vs Delta Tulcea (30.10, 21:30) - Giulestenii au facut un nou meci slab la Concodia Chiajna scor 0-0 dupa ce au jucat si in superioritate numerica. Dupa aceasta remiza Rapid a ajuns la patru partide la rand fara victorie. Satu Mare a fost adversara Rapidului in turul trecut in Cupa Romaniei si a pierdut cu 0-6 pe Giulesti. Delta Tulcea merge foarte bine in liga secunda si vine dupa doua partide in care nu a incasat gol. Delta Tulcea a fost infranta in precedentele trei meciuri in deplasare. Delta Tulcea a scos-o pe U Cluj din competitiei pentru a juca cu Rapid. Pronostic : Victorie Rapid -1.5.
Ceahlaul vs Gaz Metan Medias (31.10, 18:30) - Doua echipe care se afla in a doua jumatate a clasamentului in Liga 1 lupta pentru un loc in optimile de finala ale Cupei Romaniei.Ceahlaul a invins-o pe Gaz Metan la ultimele doua meciuri, unul chiar acum doua saptamani cu scorul de 2-1 in campionat. Gaz Metan vine dupa un succes acasa cu Vaslui destul de important pentru ca scaunul lui Cristi Pustai deja se clatina. In ultimele cinci meciuri jucate acasa Ceahlaul a castigat patru si a remizat intr-unul.
CFR Cluj vs FC Botosani (31.10, 18:45) - Dupa esecul din campionat cu Viitorul Constanta CFR Cluj a facut doua partide foarte bune la Galatasaray scor 1-1 in Uefa Champions League si la Turnu Severin unde au castigat cu 3-1 si puteau sa faca chiar scorul etapei. In turul precedent in Cupa Romaniei CFR Cluj a invins-o in deplasare pe Berceni cu 2-0. Acum clujenii vor intalni o divizionara secunda FC Botosani care a produs o mare surpriza eliminand-o pe FC Vaslui din aceasta competitie.
Concordia Chiajna vs Steaua Bucuresti (31.10, 21:30) - Trupa lui Ilie Stan va avea un adversar foarte puternic in Cupa Romaniei, lider la zi in Liga 1 Steaua Bucuresti. Concordia vine dupa un meci foarte bun acasa scor 0-0 cu Rapid iar Steaua dupa o victorie la scor 4-0 pe propriul teren cu Gloria Bistrita. Ros-albastrii au trecut de Targu Murest destul de usor in timp ce Concordia a eliminat-o pe Pancota in deplasare cu 3-2. Steaua s-a impus in toate cele trei partide jucate cu Concordia. Chiar daca Reghecampf va folosi mai multe rezerve Steaua se afla intr-un moment de varf si poate castiga foarte usor aceasta partida. Pronostic : Victorie Steaua Bucuresti (1.67).
Otelul Galati vs CF Braila (01.11, 18:45) - La Galati se va juca un adevarat derby intre Otelul si Braila doua formatii care evolueaza in orase apropiate. Otelul Galati nu a mai fost invinsa de sapte meciuri aici incluzand si partida castigata in Cupa Romaniei cu Sportul Studentesc. CF Braila a fost invinsa in ultimele doua deplasari primind zece goluri si nereusind sa inscrie vreunul. In mod normal Otelul nu ar trebui sa aiba probleme cu aceasta echipa de liga secunda.
Pandurii Targu Jiu vs Dinamo Bucuresti (01.11, 21:30) - Ultimul meci din optimile de finala in Cupa Romaniei este tot o data si cel mai interesant. Locul doi din Liga 1 Pandurii Targu Jiu va juca acasa cu Dinamo Bucuresti. Gorjenii au unul din cele mai bune atacuri din Liga 1 in timp ce Dinamo una din cele mai bune aparari. In turul precedent Pandurii s-a distrat acasa 7-1 cu Zagon iar Dinamo s-a chinuit acasa cu Vointa Sibiu pe care e eliminat-o dupa prelungiri. In aceasta toamna Dinamo s-a impus pe National Arena cu scorul de 3-0 in fata gorjeniilor dupa unul din cele mai bune jocuri facute de dinamovisti in acest sezon. Acum ne asteptam la o partida din nou spectaculoasa. Pronostic : peste 2.5 goluri (2.10).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu