Radio Zu


Ponturi 1X2

vineri, 24 februarie 2012

Top 10 calculatoare cu cel mai bizar design !!!

 

Notebook-urile şi calculatoarele personale par că au un design simplu, comun şi fără elemente ieşite din comun. Însă, nu toate claculatoarele din lume sunt la fel, cel puţin la nivel de design. PCmag.com a demonstrat asta printr-un clasament, în care au fost incluse 10 calculatoare cu cel mai bizar design.

1. Calculatorul Barbie. A fost lansat în 2000, după ce conducerea companiei Mattel părea că mai dorea produse care să o reprezinte pe celebra păpuşă Barbie. În acelaşi an, ca să nu fie supăraţi băieţii, cei de la Mattel au lansat un calculator şi pentru ei, care purta denumirea de Hot Wheels.

2. Samsung SPH-9000. Utilizatorii au avut ocazia să-şi cumpere din 2006 un calculator format din 3 părţi. Modelul SPH-9000, lansat de Samsung, avea procesor de 1GHz, ecran LCD de 5 inch şi o cameră web încorporată.

3. Jack PC. Lansat în 2010, Jack PC părea de la început o jucărie, datorită dimensiunilor mici. Fără monitor, însă cu numeroase intrări pentru USB, ecran şi sunet, acest mic gadget putea fi utilizat foarte simplu şi încăpea peste tot.

4. Maxdata Belinea s.book 1 Mini-Note. În 2008, cuiva i-a venit ideea de a combina laptopul cu un Skype detaşabil, care putea fi operat de la distanţă, prin intermediul unei telecomenzi. Totuşi, s.book 1 nu a avut mare succes printre utilizatori, iar când a dispărut din magazine, nu i-a fost simţită lipsa.

5. Sony VAIO VGX-TP25E Home Theater. Alb, rotund, cu tastarută separată ÅŸi telecomandă, modelul VAIO VGX-TP25E a fost lansat în 2008. Pentru un preÅ£ de 3000 de dolari, utilizatorii îşi puteau lua un calculator care se „rostogolea pe deal”. Criticii nu au fost impresionaÅ£i, însă profesioniÅŸtii în calculatoare au îndrăgit modelul de la lansare.

6. DreamCom Series 10. Calculatorul DreamCom nu părea diferit de restul, în 2008, însă monitorul lui putea fi ridicat în sus. Totuşi, deşi avea o aşa opţiune, nu se cunoaştea pentru ce era bună de utilizat.

7. Space Cube. Un alt calculator de mici dimensiuni, de data aceasta sub formă de cub, a fost lansat în 2008. Avea intrări de sunet, USB, monitor şi a fost modernizat aproape în fiecare an tot mai mult.

8. Lenovo ThinkPad W700DS. În 2008, când a fost lansat calculatorul, încă se lucra asupra unui model de calculator cu 2 monitoare. Totuşi, Lenovo ThinkPad a fost doar un început pentru această eră, cel de-al doilea ecran, mai mic, a fost încorporat în dreapta ecranului principal.

9. Commodore 64x. Anul trecut Commodore a făcut furori printre cei care doreau un calculator simplu şi ieftin. El nu are monitorul său, însă poate fi conectat la aproape orice televizor sau monitor, iar totul sistemul este inclus într-o tastatură.

10. Haier V5 Heart. În 2007 era discutată comoditatea lucrului la claculator. Chinezii au ascultat părerile tuturor şi au creat un notebook, monitorul căruia putea fi poziţionat în mai multe moduri. Totuşi, este foarte uşor să rămână cu fracturi utilizatorii unui astfel de calculator, mai ales dacă se află în maşină, ecranul nefiind foarte stabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu