Radio Zu


Ponturi 1X2

joi, 29 martie 2012

Europa League – Atletico Madrid vs Hannover

Atletico Madrid va primi joi, 29 martie 2012, vizita lui Hannover in mansa tur a sferturilor de finala din Europa League.
Atletico Madria a castigat toate partidele jucate acasa in aceasta editie a Ligii Europa. Campania europeana a madrilenilor a inceput devreme, jucand inca din turul al doilea preliminar. Apoi in faza grupelor s-a calificat impreuna cu Udinese, singura echipa care a invins formatia rojiblanco in aceasta editie a Ligii Europa. Pentru confruntarea din sferturile Europa League cu Hannover Diego Simeone poate conta pe Diego si Tiago, ambii fiind recuperati dupa accidentari, brazilianul jucand cateva minute la Zaragoza in weekend-ul trecut. La antrenamentul de marti au lipsit doar doi jucatori, Silvio si capitanul Antonio Lopez sunt acum in perioada de recuperare dupa accidentari.
Dupa esecul de la Zaragoza Juanfran Torres vrea ca echipa sa uite de acel rezultat si sa obtina o victorie in Europa League. In turul precedent Atletico Madrid a trecut cu 6-1 de Besiktas si Juanfran vrea ca echipa sa repete acelasi joc bun. Acesta a facut un apel la fani sa umple stadionul si sa sprijine echipa spre un rezultat pozitiv.
La debutul in cupele europene Hannover a jucat excelent, suferind o singura infrangere in cele 12 partide jucate pana in prezent. In play-off Hannover a trecut de o alta grupare spaniola, FC Sevilla. Hannover vine dupa un meci tare in Bundesliga, 1-2 pe terenul lui Bayern Munchen. In campionat, in jocurile din deplasare, Hannover s-a impus doar de doua ori in 14 jocuri. Tehnicianul Mirko Slomka are aproape tot lotul la dispozitie pentru aceasta deplasare, doar Leon Andreasen fiind in continuare accidentare.
Capitanul lui Hannover, Steven Cherundolo, admite ca Atletico joaca un fotbal frumos, dar asta nu inseamna ca echipa sa este din start eliminata. Acesta este sigur ca echipa tehnica a pregatit bine acest joc, la fel ca si in tururile precedente si este optimist inaintea acestui joc.
Castigatoarea acestei duble manse va juca in semi-finale cu castigatoarea intalnirii dintre Alkmaar si Valencia.
Atletico Madrid este echipa favorita, are trei victorii in ultimele trei partide jucate acasa, spre deosebire de Hannover care a primit opt goluri in ultimele trei deplasari, obtinand o singura remiza.
Atletico Madrid – Hannover echipe probabile
Atletico Madrid (4-2-3-1): Courtois – Perea, Dominguez, Godin, Filipe – Assuncao, Tiago – Adrian, Diego, Arda – Falcao
Hannover (4-3-1-2): Zieler – Cherundolo, Eggimann, Pogatetz, Pander – Stindl, Pinto, Rausch – Schlaudraff – Diouf, Abdellaoue

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu