Radio Zu


Ponturi 1X2

joi, 29 martie 2012

Europa League – Alkmaar vs Valencia !!!

Pe AFAS Stadion Alkmaar si Valencia se intalnesc joi 29 martie 2012 de la ora 22:05 in sferturile de finala din Europa League.
AZ Alkmaar vrea sa ramana neinvinsa si dupa al optulea joc care-l disputa acasa in aceasta editie a Ligii Europa, obtinand pana in prezent cinci victorii interne. Liderul actual din Eredivisie nu a pierdut pana in prezent in fata echipelor spaniole in Europa, iar per ansamblu au trei victori, tot atatea egaluri si un singur esec.
Singura incertitudine in tabara gazdelor inaintea acestui joc este atacantul Roy Beerens. Tehnicianul Gerljan Verbeek va fi fortat sa faca o schimbare in defensiva, pentru ca Nick Viergever este suspendat dupa ce a fost eliminat in partida cu Udinese din turul precedent. Jozy Altidore a intrat in partida din weekend cu Waalwijk oferindu-i pasa de gol lui Johann Gudmundsson si va fi titularizat in ofensiva in dauna lui Charlison Benschop.
Verbeek a declarat ca dupa ce a aflat ca a ”picat” cu Valencia s-a gandit ca locul trei din Spania va fi un adversar mai dificil decat locul 4 din Italia. Acesta nu crede ca echipa sa arata forta sa castige Europa League, facand o comparatie intre bugetele celor doua echipe, dar admite ca in fotbal si o echipa mai mica are sansa ei. Capitanul Niklas Moisander a spus ca daca vor obtine un rezultat bun in prima mansa, atunci totul este posibil in retur.
Valencia nu are un an 2012 prea bun in competitia interna. Din cele 13 partide jucate in La Liga ”liliecii” au castigat doar trei. Astfel a fost egalata de Malaga pe locul 3. Internationalul olandez Madurao a declarat ca doresc sa revina la jocul bun aratat anul trecut si aceasta disputa de la Akmaar este foarte importanta pentru ei. Facand o comparatie intre Alkmaar si PSV Maduro a spus ca adversara de astazi este o echipa mai buna din punct de vedere colectiv si mai solida.
Valencia este neinvinsa in cele zece confruntari cu formatii din Olanda,obtinand patru victorii. Formatia spaniola are si ea un jucator suspendat pentru acest joc, Adil Rami fiind eliminat in partida precedenta, disputata tot in Olanda, la Eindhoven cu PSV. Revine in ofensiva Roberto Soldado, golgheterul ”liliecilor” fiind suspendat in partida cu PSV. Miguel, Ever Banega si Sergio Canales sunt in continuare accidentati si rateaza acest joc. Dupa ce au fost odihniti in esecul de sambata cu Getafe (1-3) David Albelda si Tino Costa vor reveni in primul 11.
Cotele oferite de bookmakeri sunt echilibrate si este normal, pentru ca nu avem o favorita certa, desi Valencia este echipa clar mai valoroasa. Alkmaar este o echipa care marcheaza constant acasa, din ultimele 37 de echipe care au jucat aici doar NAC Breda a scapat fara gol primit, iar de partea cealalta Soldado este pe val, marcand patru goluri in ultimele trei jocuri ale ”liliecilor”.
Alkmaar – Valencia echipe probabile
Alkmaar (4-3-3): Alvarado – Marcellis, Moisander, Klavan, Poulsen – Elm, Martens, Maher – Gudmundsson, Altidore, Holman
Valencia (4-2-3-1): Guaita – Barragan, Ruiz, Dealbert, Mathieu – Albelda, T Costa – Feghouli, Jonas, Alba – Soldado

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu