Radio Zu


Ponturi 1X2

joi, 29 martie 2012

Europa League: Sporting Lisabona – Metalist Kharkov !!!


Pe Estadio Jose Alvalade Sporting Lisabona primeste vizita formatiei ucrainiene Metalist Kharkiv, in sferturile de finala ale Ligii Europa, astazi 29 martie 2012.!
Sporting este neinvinsa in ultimele zece din cupele europene jucate la Lisabona, dar vor intalni formatia cu cea mai buna ofensiva din competitie, Metalist marcand 25 de goluri in aceasta editie a Ligii Europa. Formatia portugheza a terminat in faza grupelor pe prima pozitie cu patru victorii si doua infrangeri, depasind-o pe Lazio. Acelasi bilant l-au avut si ucrainienii in grupe. Apoi Sporting a dat peste Legia Varsovia, calificandu-se acasa prin victoria cu 1-0, dupa ce in tur fusese egalitate, 2-2.
Sporting a eliminat-o in turul precedent pe una din favoritele competitiei Manchester City si Xandao se asteapta la o noua confruntare dificila cu Metalist, chiar daca formatia ucrainiana este una mai modesta. Jucatorul brazilian in varsta de 24 de ani care a inscris golul victoriei in prima mansa cu Manchester City a mai spus ca nu trebuie sa se gandeasca ca daca au invins-o pe City acesta va fi un joc usor, pentru ca risca sa fie dezamagiti.
Metalist dupa ce a castigat grupa a dat peste peste Salzburg, pe care a umilit-o cu scorul general de 8-1. Olympiakos a fost ”victima” ucrainienilor in optimi, reusind sa intoarca soarta calificarii pe finalul mansei retur. Antrenorul lui Metalist, Myron Markevych, a declarat ca a urmarit jocul lui Sporting cu Manchester City si-i lauda pe portughezi, spunand ca au un nivel bun de joc, prin care au reusit sa elimine una din cele mai bune echipe din Europa.
Sporting a castigat ultimele sase jocuri de pe teren propriu, in toate competitiile, partide in care nu a primit gol. Acum vor intalni cea mai ofensiva echipa din aceasta competitie. In 17 din ultimele 18 deplasari Metalist a marcat, in toate competitiile, ceea ce ne demonstreaza forta lor ofensiva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu