Radio Zu


Ponturi 1X2

joi, 29 martie 2012

Europa League – Schalke vs Athletic Bilbao !!!

Schalke si Athletic Bilbao se intalnesc astazi 29 martie 2012, de la ora 22:05, in sferturile de finala din Europa League.
Schalke este neinvinsa acasa in aceasta editie a Ligii Europa, dar a terminat un singur joc fara gol primit dintre acestea, 0-0 cu AEK Larnaca. Ultima data cand Schalke a intalnit o echipa din Spania in aceasta faza a competitiei, in editia 1996-1997, a trecut de Valencia si a castigat trofeul.
Dupa jocul bun facut in fata lui Leverkusen in campionat, castigat cu 2-0, Huub Stevens este de asteptat sa trimita in teren acelasi primi 11. Lars Unnerstall si Ralf Fahrmann sunt in continuare accidentati, astfel ca Timo Hildebrand va continua intre buturi. Benedikt Howedes si Christoph Metzelder sunt si ei accidentati, in timp ce Teemu Pukki a jucat cu HJK Helsinki in tururile preliminare si nu are drept de joc.
De asemenea si bascii pot incepe cu aceeasi echipa care a remizat duminica cu Sporting Gijon (1-1). Fernando Llorente a revenit in acel joc dupa problema acuzata la sold si este gata sa inceapa din primul minut pe Veltins Arena. Marcelo Bielsa nu poate conta in continuare pe David Lopez, Aitor Ocio, Carlos Gurpegi, Igor Martinez si Xabi Castillo, toti fiind accidentati.
Pentru Athletic Bilbao este primul sfert de finala european dupa foarte mult timp, precedentul fiind reusit in editia 1976-1977. Bascii nu au amintiri placute din Germania, pierzand precedentele trei vizite aici.
Markel Susaeta crede ca daca vor juca la fel cum au facut-o cu Manchester United vor reusi sa obtina un rezultat bun astazi pe San Mames. Referitor la remiza cu Sporting Gijon, Susaeta a spus ca in mod normal scorul ar fi trebuit sa fie 2-0 sau 3-0, dar ratarile s-au razbunat si nu trebuie sa se inregistreze si aceasta ineficacitate in partida cu Schalke.
Portarul nemtilor, Timo Hildebrand, este prudent inainte de acest joc, declarand despre Atlhetic ca este o echipa puternica si experimentata in ofensiva. In general, crede acesta, echipele spaniole sunt foarte bune din punct de vedere tehnic. In final Hildebrand a spus ca daca vor juca cu aceiasi concentrare ca si in dubla cu Twente atunci pot obtine un rezultat multumitor astazi.
Schalke pleacacu un usor avantaj in opinia caselor de pariuri, dar Athletic Bilbao este o echipa solida, care a aratat si pe Old Trafford ca poate pune probleme oricui.
Schalke – Athletic Bilbao echipe probabile:
Schalke (4-2-3-1): Hildebrand – Uchida, Matip, Papadopoulos, Fuchs – Jones, Holtby – Farfan, Raul, Draxler – Huntelaar
Athletic Bilbao (4-3-3): Iraizoz – Iraola, Amorebieta, Martinez, Aurtenetxe – Herrera, Iturraspe, De Marcos – Susaeta, Llorente, Muniain

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu