Radio Zu


Ponturi 1X2

joi, 8 martie 2012

Fotbal – Europa League – Manchester United vs Athletic Bilbao !!!

Astazi 8 martie 2012, pe ”Teatrul Viselor” Manchester United primeste vizita lui Athletic Bilbao in mansa tur din optimile Europa League.
Dupa ce a pierdut acasa mansa retur din 16-imile Europa League, United a obtinut punctaj maxim in cele doua deplasari din Premier League, la Norwich si Tottenham. Apararea este principala ingrijorare a gazdelor, United primind cel putin un gol in cinci din ultimele sase partide jucate in toate competitiile. Probleme pentru Manchester United atunci cand vine vorba de meciurile jucate in Europa pe Old Trafford in acest sezon. Formatia pregatita de Alex Ferguson a reusit o singur victorie in cele patru jocuri de acasa, cu Otelul Galati. Managerul ”dracilor rosii” a declarat ca acesta este jocul care trebuie sa dea desteptarea, spunand despre adversara de astazi ca este o echipa foarte buna. Anderson poate reveni in primul 11, brazilianul fiind refacut dupa accidentarea suferita in urma cu doua luni. Chris Smalling si Tom Cleverley sunt de asemenea apti de joc, dar Paul Scholes rateaza acest joc.
Bilbao a trecut de Lokomotiv Moscova datorita golurilor marcate de Muniain. Acesta a marcat golul de onoare in esecul din Rusia, 1-2, dar si golul calificarii din retur. Dupa victoria cu Lokomotiv, Bilbao a obtinut patru puncte in jocurile cu Villareal (2-2) si Real Sociedad (2-0), ajungand pe locul 5 in La Liga, la o lungime de ultimul loc ce duce in Liga Campionilor. Bilbao nu a primit gol in trei din ultimele patru jocuri, dar in deplasare are cate doua goluri incasate in patru din ultimele cinci jocuri, in toate competitiile. Fundasul Fernando Amorebieta este suspendat pentru acest joc, dupa ce a fost eliminat in mansa retur din 16-imi. Pe langa acesta mai absenteaza Aitor Ocio, Carlos Gurpegi si Xabi Castillo. Mijlocasul Ander Itturraspe a ratat derbyul basc cu Real Sociedad, dar este apt petnru acest joc si probabil va lua loc pe banca de rezerve. Fernando Llorente a marcat doar doua din totalul de 19 reusite din acest sezon in Europa League. Bascii au jucat sapte meciuri pana in prezent in Anglia, obtinand doar o remiza.
Ultima intalnire dintre cele doua echipe a avut loc in februarie 1957, cand United s-a impus cu 3-0.
Diferenta dintre cele doua echipe este clar in favoarea lui United, dar pentru a reusi un rezultat pozitiv ”dracii rosii” trebuie sa faca un joc bun.
Manchester United – Athletic Bilbao echipe probabile
Manchester United (4-4-2): De Gea – Fabio, Smalling, Ferdinand, Evra – Nani, Carrick, Giggs, Park – Hernandez, Rooney
Athletic Bilbao (4-2-3-1): Iraizoz – Iraola, San Jose, Ekiza, Aurtenetxe – Martinez, Herrera – Susaeta, De Marcos, Muniain – Llorente

Manchester United – ultimele 5 rezultate

Sat 11/02/12 PRL Manchester Utd 2 – 1 Liverpool

Thu 16/02/12 CUU Ajax Amsterdam 0 – 2 Manchester Utd

Thu 23/02/12 CUU Manchester Utd 1 – 2 Ajax Amsterdam

Sun 26/02/12 PRL Norwich 1 – 2 Manchester Utd

Sun 04/03/12 PRL Tottenham 1 – 3 Manchester Utd

Athletic Bilbao – ultimele 5 rezultate

Thu 16/02/12 CUU Lokomotiv Moskva 2 – 1 Athletic Bilbao

Sun 19/02/12 PRD Athletic Bilbao 3 – 0 Malaga

Thu 23/02/12 CUU Athletic Bilbao 1 – 0 Lokomotiv Moskva

Sun 26/02/12 PRD Villarreal 2 – 2 Athletic Bilbao

Sun 04/03/12 PRD Athletic Bilbao 2 – 0 Real Sociedad

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu