Radio Zu


Ponturi 1X2

sâmbătă, 14 ianuarie 2012

Moni şi Mr. Pink vin la Bucureşti în primăvară

Monica Gabor pare decisă să-i ia faţa fostului ei soţ, Irinel Columbeanu, pe planul afacerilor. Fosta divă de la Izvorani a fost de Sărbători în ţară, unde a “inspectat” terenul pentru lansarea băuturilor Mr. Pink, produse de iubitul ei asiatic, în România, însă pregăteşte adevărata lovitură abia în primăvară, când va reveni în ţară.
  • Moni și Mr. Pink
sunt iubiţi, dar
şi parteneri
de afaceri
  • Când e în ţară,
Monica Gabor
nu iese din casă
fără o cutie de
ceai “Mr. Pink” ,
produsă de
iubitul ei asiatic
Monica vrea să profite de atenţia pe care presa i-o acordă de fiecare dată când vine din SUA şi să declanşeze o campanie puternică de marketing, care să aibă ca scop final lansarea în România a băuturilor Mr. Pink. Conform unor apropiaţi ai vedetei, planul include şi un element-surpriză: prezenţa la Bucureşti a celebrului ei iubit asiatic. Acesta ar trebui să reprezinte o garanţie pentru comercianţii români că afacerea e “pe bune”. Se pare că asiaticul e gata să investească, pentru început, un milion de dolari în această afacere, România reprezentând un posibil punct central de desfacere a produselor sale.
Moni a fixat deja data întoarcerii în ţară pentru această primăvară şi va veni însoţită de iubitul ei, care s-a declarat nerăbdător să cunoască plaiurile mioritice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu